TEV, bayram yardimlariyla afetzede gençlere destek olacakIrem Demir

TEV, bayram yardimlariyla afetzede gençlere destek olacakIrem Demir

ISTANBUL (AA) - Türk Egitim Vakfi (TEV), Ramazan Bayrami'nda yapilacak bagislarla okulu ve ailesi deprem bölgesinde olan 2 bin 525 afetzede bursiyerinin yani sira egitim çagindaki gençlere de destek olmayi sürdürecek.

Vakiftan yapilan açiklamaya göre, her afet sonrasinda oldugu gibi ülkeyi derinden yaralayan 6 Subat'taki depremlerin ardindan da TEV, tüm imkanlarini afetten etkilenen bursiyerleri ve egitim çagindaki gençler için seferber etti.

"Yikilan hayalleri hep birlikte yeniden insa edelim. Desteklerinizle afetzede ögrencilerimizin egitimleri, hayalleri, hikayeleri yarida kalmasin." sloganiyla hareket eden vakif, depremzede gençler için uzun soluklu, sürdürülebilir destegin çok önemli olduguna dikkat çekerek, bayram vesilesiyle afet burs fonlarina destek çagrisi yapti.

Vakif, bayramda yapilacak bagislarla okulu ve ailesi deprem bölgesinde olan 2 bin 525 afetzede bursiyerinin yani sira egitim çagindaki tüm gençlere destek olmayi sürdürecek.

Egitim, yemek, ulasim, kitap ve kirtasiye bursunu içeren 2 bin lira tutarindaki bir aylik ögrenci destek paketi için internet sitesi üzerinden TEV'e online bagista bulunulabiliyor.