Sekerbank'tan turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBI'lere destekMuhammet Emin Horuz- Sekerbank KOBI, Perakende ve Tarim Bankaciligi Genel Müdür Yardimcisi Tugbay Kumoglu: - "Turizm Paketi' ile turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBI'lere, yeni sezona hazirlanirken hem finansman hem de destek hizmetleri içeren bankacilik çözümleri sunuyoruz"

Sekerbank'tan turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBI'lere destekMuhammet Emin Horuz- Sekerbank KOBI, Perakende ve Tarim Bankaciligi Genel Müdür Yardimcisi Tugbay Kumoglu:
- "Turizm Paketi' ile turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBI'lere, yeni sezona hazirlanirken hem finansman hem de destek hizmetleri içeren bankacilik çözümleri sunuyoruz"

ISTANBUL (AA) - Sekerbank, turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBI'lere "Turizm Paketi" ile birçok avantaj sunuyor.

Sekerbank'tan yapilan açiklamaya göre, banka, KOBI'lerin nakit ihtiyacini KGF teminatli kredi ile 12 aya varan vadeler ve avantajli faiz oranlari ile karsiliyor.

Turizm sektöründe faaliyet gösteren otel, pansiyon, seyahat acenteleri ve tedarikçilerinin yararlanacagi kampanya ayni zamanda turizm bölgelerinde hizmet veren, geliri turizme dogrudan bagli tüm isletmeleri de kapsiyor.

Kampanya kapsaminda nakit desteginin yani sira ihtiyaçlara özel gelistirilmis bankacilik ürünleriyle birçok avantaj sunuluyor. Turizmci KOBI’ler, sigorta ürünlerinden yüzde 10’a varan indirimlerle yararlanirken, 6 ay boyunca internet ve mobil kanallar üzerinden gerçeklestirecekleri EFT/havale islemlerini ücretsiz gerçeklestirebiliyor. Ayrica Sekerbank'tan ilk kez POS cihazi alacak müsteriler, 6 ay süreyle geçerli olacak POS ücret muafiyetinden de faydalanabiliyor.

- "Turizm Paketi ile pek çok ayricalik ve avantaji birlikte sunuyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Sekerbank KOBI, Perakende ve Tarim Bankaciligi Genel Müdür Yardimcisi Tugbay Kumoglu, sunlari kaydetti:

"Turizm sektörü, konaklamadan ulasima, turistik mekanlardan seyahat sirketlerine kadar birçok sektörün hareketlenmesinde ve gelir yaratmasinda etkili olan önemli sektörlerin basinda geliyor. Turizm Paketi ile pek çok ayricalik ve avantaji birlikte sunuyoruz. Bu paketle turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBI'lere, yeni sezona hazirlanirken hem finansman hem de destek hizmetleri içeren bankacilik çözümleri sunuyoruz. Yilin tüm dönemlerinde tatil imkâni sunan, alternatif turizm olanaklari açisindan son derece zengin olan ülkemizde turizme yapilacak yatirimlarin arttirilmasi için çalismalarimizi sürdürecegiz."