Amazon.com.tr'nin "Bahar Firsatlari" devam ediyorGökhan Yildiz

Amazon.com.tr'nin "Bahar Firsatlari" devam ediyorGökhan Yildiz

ISTANBUL (AA) - Amazon.com.tr’nin birçok kategoride avantajlar sundugu "Bahar Firsatlari" kampanyasinda elektronik, kablosuz ve ofis ürünlerinde de kaçirilmayacak firsatlar tüketicileri bekliyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, 10 Nisan'a kadar aralarinda Philips, Xiaomi, Samsung, HyperX, Sony, HP ve Lenovo’nun bulundugu popüler markalarin ürünleri, günlük ve saatlik özel tekliflerin yani sira indirimli firsatlarla Amazon müsterileriyle bulusuyor.

Ayrica tüketiciler kulaklik, fare, klavye ve powerbank gibi ürünlerin kablosuz modellerine de uygun fiyatlarla sahip olabilecek. Ofis kategorisi altinda ise kalem, ajanda, mobilya, aydinlatma ve yazici gibi ürünler çok uygun fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Teknoloji ürünlerinde HP bilgisayarlar, Samsung monitörler, Sony kameralar, Lenovo bilgisayar, tablet ve aksesuarlar, Logitech ürünleri, Bose kulaklik ve hoparlörlerinde öne çikan indirimler var.

Ayda sadece 7,90 TL’ye minimum sepet tutari olmaksizin ayni gün, ertesi gün, iki günde teslimat ve randevulu teslimat seçenekleriyle ücretsiz ve hizli teslimat seçenekleri sunan Amazon Prime’a hemen üye olmak ve üyelik ayricaliklarini 30 gün ücretsiz denemek için Amazon.com.tr/prime adresini ziyaret edilebiliyor.