Çalimbay'dan Fiorentina ile oynanacak rövans maçi öncesi taraftara çagri: Göksel Cüneyt Igde- "Onlarin destegi bize çok güzel seyler yasatti. Yönetim, futbolcular, taraftar hep birlikte kenetlendigimiz zaman güzel bir sonuç çikartabiliriz"

Çalimbay'dan Fiorentina ile oynanacak rövans maçi öncesi taraftara çagri: Göksel Cüneyt Igde- "Onlarin destegi bize çok güzel seyler yasatti. Yönetim, futbolcular, taraftar hep birlikte kenetlendigimiz zaman güzel bir sonuç çikartabiliriz"

SIVAS (AA) - UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçinda konuk oldugu Italyan ekibi Fiorentina'ya 1-0 yenilen Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Riza Çalimbay, rövans maçini taraftarin destegiyle kazanmak istediklerini söyledi.

Çalimbay, Fiorentina ile oynanacak rövans maçi öncesinde kirmizi-beyazli kulübün resmi internet sitesine açiklamada bulundu.

Fiorentina ile deplasmanda oynanan ilk maçi degerlendiren Çalimbay, özellikle ilk yari da iyi bir futbol oynadiklarini ancak sanssiz bir gol yediklerini belirtti.

Çalimbay, maç boyunca mücadeleden kopmadiklarini dile getirerek, "Atak yapmamiz gerekiyorsa atak da yaptik. Iyi bir takima karsi oynadik. Baktigimiz zaman bizden 10 misli, 20 misli daha fazla bütçeye sahipler ama biz de yillardir Avrupa'ya gidiyoruz. Çok güzel maçlar da oynadik. Bu da bunlardan bir tanesiydi." dedi.


- "Kenetlendigimiz zaman güzel bir sonuç çikartabiliriz"

Fiorentina karsisinda rövans maçini kazanmamak için hiçbir nedenin olmadigini kaydeden Çalimbay, "Yapilacak bir sürü sey var. Sahanin içi bizlere kalan bir sey. Onda da herkes elinden geleni yapacak. Fiorentina maçi hem Demir Grup Sivasspor hem de ülkemiz için büyük bir sans. Medyanin olsun, taraftarin olsun takima destek vermesi gerekiyor. Özellikle taraftara çok ihtiyacimiz var. Onlarla birlikte çok güzel maçlar kazandik, bu maç da onlardan bir tanesi olabilir. Biz elimizden geleni yapacagiz. Onlarin destegi bize çok güzel seyler yasatti. Yönetim, futbolcular, taraftar hep birlikte kenetlendigimiz zaman güzel bir sonuç çikartabiliriz." diye konustu.

Çalimbay, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasinda Istanbulspor ile deplasmanda oynayacaklari maça da deginerek, sunlari ifade etti:

"Önümüzde Istanbulspor maçi var. Bu maçi da çok güzel bir sekilde geçmemiz gerekiyor. Yasadigimiz seyahat süreci yorucu geçti. Geldigimiz gün antrenmani iptal etmek zorunda kaldik. Bugün antrenman yapiyoruz yarin da Istanbul'da ter antrenmani yapacagiz ve Istanbulspor maçina çikacagiz. Böyle güzel seyler yasamak istiyorsaniz biraz da sikinti yasayacaksiniz."