Radisson Otel Grubundan Rad Family çocuk programiTolga Yanik- Radisson Otel Grubu Küresel Marka, Deneyim ve Müsteri Stratejisi Kidemli Baskani Cristina Serra: - "Rad Family firsati sayesinde tatillerinde mükemmel vakit geçirecegini bildiklerinden aileler, çocuk dostu otellerimizi tercih ediyor. Portföyümüzdeki daha fazla otel, tekliflerinin bir parçasi olarak Rad Family programini sunuyor"

Radisson Otel Grubundan Rad Family çocuk programiTolga Yanik- Radisson Otel Grubu Küresel Marka, Deneyim ve Müsteri Stratejisi Kidemli Baskani Cristina Serra:
- "Rad Family firsati sayesinde tatillerinde mükemmel vakit geçirecegini bildiklerinden aileler, çocuk dostu otellerimizi tercih ediyor. Portföyümüzdeki daha fazla otel, tekliflerinin bir parçasi olarak Rad Family programini sunuyor"

ISTANBUL (AA) - Radisson Otel Grubu, Rad Family çocuk programini hayata geçirdi.

Sirket açiklamasina göre, ailelere odaklanan Radisson otellerinde aileler, Rad Family çocuk programinin sundugu imkanlardan yararlanabilecek. Her misafir kisisellestirilmis hizmet ve olanaklarla karsilanacak.

Çocuklar, otele geldiginde bir karsilama hediyesi (softball topu, renkli bilezik veya Lumi pelüs oyuncak), içecek kuponu ve bulmacalarla etkinliklerin bulundugu bir kitapçik, otelin farkli bölümlerinden damgalar toplayabilecekleri bir pasaport, yaraticiliklarini sergileyebilecekleri renkli yapistirmalar ve pastel boya kutusu gibi özel olarak tasarlanmis hediyelerin yer aldigi bir karsilama paketi alacak.

Kahvaltida Çocuk Kösesi'nde her damak tadina uyan ve ebeveynlerin onayladigi saglikli yiyeceklerden seçmeler, çocuklar için yemek takimi ve hayal güçlerini harekete geçirip çocuklari o günün maceralarina hazirlayacak pastel boyalar ve servis altligi bulunuyor. Aile odalarinda, aile seyahatlerini daha rahat hale getirmek üzere 4 yasina kadar olan çocuklar için hipoalerjenik ürünler dahil çocuk banyo ürünleri yer aliyor. Katilimci otellerde ayrica, herhangi bir ek ücret ödemeden bebek yatagi rezervasyonu yaptirilabiliyor ve aileleriyle ayni odayi paylasacak 12 yasindan küçük çocuklar ücretsiz konaklayabiliyor.

- "EMEA bölgesindeki otellerimizde konaklayan çocuklu ailelerin sayisinda yüzde 70 artis gözlemledik"

Açiklamada görüslerine yer verilen Radisson Otel Grubu Küresel Marka, Deneyim ve Müsteri Stratejisi Kidemli Baskani Cristina Serra, "2019'da Rad Family programini sundugumuzdan bu yana bu yil EMEA bölgesindeki otellerimizde konaklayan çocuklu ailelerin sayisinda yüzde 70 oraninda büyük bir artis gözlemledik. Rad Family firsati sayesinde tatillerinde mükemmel vakit geçirecegini bildiklerinden aileler, çocuk dostu otellerimizi tercih ediyor. Çocuklar mutlu, heyecanli ve ilgiliyse tüm aile mükemmel bir deneyim yasar. Bu yüzden artik portföyümüzdeki daha fazla otel, tekliflerinin bir parçasi olarak Rad Family programini sunuyor." ifadelerini kullandi.

Verilen bilgiye göre, özel olarak Birlesik Krallik'ta sunulan Rad Family programini desteklemek üzere Radisson Otel Grubu, DreamWorks filmi "Puss In Boots: The Last Wish" için Universal Pictures ile is ortakligina gidiyor. Filmde Academy Award adayi Antonio Banderas, Oscar adayi Salma Hayek Pinault, Oscar sahibi Olivia Colman ve Ray Winstone (Black Widow) yer aliyor. Bu is ortakligi kapsaminda seçili Birlesik Krallik Radisson Otel Grup otellerinde, katilimci oteller genelindeki ekranlarda Puss in Boots: The Last Wish video tanitimi, otellerde konaklayan çocuklar için odalarda hediyeler, odada televizyon imkani, temali çocuk menüleri, otel lobisinde selfie çekmek için temali ekranlar ve aile odalarinda bulunan kapi askilari gibi olanaklar yer aliyor.