Emlak Katilim, Nevsehir subesini hizmete sunduMehmet Kadir Kilinç- Türkiye genelinde toplamda 89 subeye ulasan Emlak Katilim, yil sonunda sube sayisini 120'ye çikarmayi hedefliyor

Emlak Katilim, Nevsehir subesini hizmete sunduMehmet Kadir Kilinç- Türkiye genelinde toplamda 89 subeye ulasan Emlak Katilim, yil sonunda sube sayisini 120'ye çikarmayi hedefliyor

ISTANBUL (AA) - Emlak Katilim, yeni subesini Nevsehir'de hizmete sundu.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, Emlak Katilim, ürün ve hizmetlerini daha ulasilabilir hale getirmek üzere sube agini genisletmeye devam ediyor.

2023 hedefleri dogrultusunda yeni sube açilislarina hiz kesmeden devam eden banka, Nevsehir subesini hizmete sunarak Türkiye genelinde toplamda 89 subeye ulasti. Zengin ürün ve hizmet portföyünü hem subeleri hem de dijital kanallari üzerinden sunan Emlak Katilim, yil sonunda sube sayisini 120'ye çikarmayi hedefliyor.

Müsteri ihtiyaçlarina yönelik yeni ürünler gelistiren Emlak Katilim, sektörde öncü ürünlerle hizmet kalitesini gelistirmeye devam ediyor. Türkiye'de ilk olma özelligini tasiyan "Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katilma Hesabi" ile banka, tasarruf sahibi müsterilerine finansman olarak kaynak saglamak istedikleri sektörü tercih etme imkani sunuyor.

En fazla 3 aylik vade ile kullandirilacak olan bankanin bu ürünü, vade uyumlu olmasinin yani sira kur koruma destegi de sagliyor. Müsterinin tercih ettigi sektörden gelen bir finansman talebi olmamasi halinde ise bankanin belirleyecegi sektör ve vadede finansman kullandirimi yapilabiliyor. Sektörler; toptan ve perakende ticaret, imalat, insaat, ulastirma ve depolama, enerji, madencilik, kamu yönetimi ve savunma sanayi, saglik sektörü, tarim ve ormancilik sektörü, egitim sektörü olarak belirlendi.

- Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katilma Hesabi açmak isteyenler için mobil sube kolayligi

Emlak Katilim, vizyoner projelerini teknoloji ile destekliyor.

Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katilma Hesabi açmak isteyen müsteriler, artik subeye gitmeden mobil sube üzerinden islemlerini gerçeklestirebiliyor. Emlak Katilim müsterisi olmayanlar ise bulunduklari yerden görüntülü görüsme ile aninda bankanin müsterisi olarak mobil sube üzerinden hesap açilis islemlerini gerçeklestirebilecek.

Proje Tercihli Özel Fon Havuzu ürünü ile ayni zamanda birikimler, kurdaki dalgalanmalara karsi da koruma altina alinabiliyor. Proje Tercihli Özel Cari Hesap; Türk lirasi, dolar, avro, sterlin ve gram altin cinsinden açilabiliyor. Gerçek kisi müsteriler de Türk lirasi birikimleri ile açtiracaklari hesaplari kur korumali hesap statüsünde açabiliyor. Tüzel müsteriler ise TCMB tarafindan belirlenen sartlari saglamasi durumunda döviz ve altin bakiyelerinin TL'ye dönüstürülmesi suretiyle bu destekten yararlanabiliyor.

Bireysel veya tüzel müsteriler, bankaya dogrudan getirecekleri altinlarini veya KADSIS araciligi ile anlasmali kuyumculara teslim ettikleri ziynet altinlarini banka hesaplarina yatirarak fiziki altindan TL'ye kur korumali hesaplarini açabiliyor. Açilacak olan fiziki altindan TL'ye kur korumali bu hesaplar proje tercihli özel fon havuzlari ile eslestirilebiliyor.