Anayasa Mahkemesi 62’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor

Anayasa Mahkemesi (AYM) bugün 62’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor. Yüksek Mahkeme üyeleri bu sabah Anıtkabir’i ziyaret etti. AYM üyeleri daha sonra Anayasa Mahkemesi binasındaki törene geçti. Burada bir konuşma yapan AYM Başkanı Kadir Özkaya, görev süresini tamamlayan Zühtü Arslan’a teşekkür etti.Anayasa Mahkemesi 62’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor. Yüksek Mahkeme’nin 62’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Mahkeme Başkanı Kadir Özkaya ve beraberindeki heyet, Anıtkabir’i ziyaret etti. Özkaya, başkanvekilleri ve üyelerle birlikte Aslanlı Yol’dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine geldi. Mozoleye çelenk koyarak saygı duruşunda bulunan Özkaya ve beraberindekiler, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.Özkaya daha sonra Anayasa Mahkemesi’nde düzenlenen törende bir konuşma gerçekleştirdi. Özkaya konuşmasında, “12 yıllık görev sürelerini dolduran sayın Zühtü Arslan ve sayın Muammer Topal’a teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük bir fedakarlıkla görev yapan başkanvekillerimize, üyelerimize, raportörlerimize ve çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Anayasa Mahkemesi 62’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor
Anayasa Mahkemesi 62’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor

Anayasa Mahkemesi (AYM) bugün 62’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor. Yüksek Mahkeme üyeleri bu sabah Anıtkabir’i ziyaret etti. AYM üyeleri daha sonra Anayasa Mahkemesi binasındaki törene geçti. Burada bir konuşma yapan AYM Başkanı Kadir Özkaya, görev süresini tamamlayan Zühtü Arslan’a teşekkür etti.

Anayasa Mahkemesi 62’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor. Yüksek Mahkeme’nin 62’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Mahkeme Başkanı Kadir Özkaya ve beraberindeki heyet, Anıtkabir’i ziyaret etti. Özkaya, başkanvekilleri ve üyelerle birlikte Aslanlı Yol’dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine geldi. Mozoleye çelenk koyarak saygı duruşunda bulunan Özkaya ve beraberindekiler, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.Özkaya daha sonra Anayasa Mahkemesi’nde düzenlenen törende bir konuşma gerçekleştirdi. Özkaya konuşmasında, “12 yıllık görev sürelerini dolduran sayın Zühtü Arslan ve sayın Muammer Topal’a teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük bir fedakarlıkla görev yapan başkanvekillerimize, üyelerimize, raportörlerimize ve çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.