Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupasi yari finalinde Sivasspor'a konuk olacakMurat Kaya

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupasi yari finalinde Sivasspor'a konuk olacakMurat Kaya

ISTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupasi yari final ilk maçinda yarin deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karsilasacak.

Sivas 4 Eylül Stadi'nda oynanacak maç saat 20.30'da baslayacak.

Spor Toto Süper Lig'inde oynadigi son maçta Demir Grup Sivasspor'u 3-1'lik skorla maglup edip sampiyonluk yarisini sürdüren sari-lacivertliler, kupada da yoluna devam etmek istiyor.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, 6 Nisan'daki çeyrek final maçinda kendi evinde Yukatel Kayserispor'u 4-1 maglup ederek yari finalde Sivas temsilcisinin rakibi olmustu.

Yari final rövans müsabakalari, 23, 24 veya 25 Mayis'ta gerçeklesecek. Müsabaka programlari daha sonra ilan edilecek.

- Fenerbahçe'de eksikler

Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor maçinda 3 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sari-lacivertlilerde, Demir Grup Sivasspor ile son lig maçinda kirmizi kart görerek takimini yalniz birakan Irfan Can Kahveci'nin yani sira bel fitigi rahatsizligi nedeniyle operasyon geçiren kaptan Altay Bayindir ile sakatligi bulunan Lincoln Henrique müsabakada forma giyemeyecek.

Bu arada Istanbulspor maçinin ardindan sakatlandigi açiklanan Atilla Szalai ile Demir Grup Sivasspor maçinda ambulansla hastaneye kaldirilan ve durumunun iyi oldugu açiklanan Valencia'nin bu maçta forma giyip giymeyecegi henüz netlik kazanmadi.

Sakatligi geçen ve takimla birlikte çalismalara baslayan Mich Batshuayi, Joshua King ve Miha Zajc ise Jorge Jesus'un forma vermesi halinde bu maçta mücadele edebilecek.