Medipol Basaksehir-Besiktas maçinin ardindanBozhan Memis- Medipol Basaksehir Futbol Kulübü Baskani Göksel Gümüsdag: - "Gent maçina bütün takimlarin taraftarlarini bekliyoruz"

Medipol Basaksehir-Besiktas maçinin ardindanBozhan Memis- Medipol Basaksehir Futbol Kulübü Baskani Göksel Gümüsdag:
- "Gent maçina bütün takimlarin taraftarlarini bekliyoruz"

ISTANBUL (AA) - Medipol Basaksehir Futbol Kulübü Baskani Göksel Gümüsdag, Besiktas maçinin ardindan Gent maçi için çagrida bulunarak "Bütün takimlarin taraftarlarini stadimiza bekliyoruz" açiklamasini yapti.

Basaksehir Fatih Terim Stadi'nda oynanan maçin ardindan konusan Göksel Gümüsdag, Besiktas'i tebrik ederek sözlerine basladi. 35. dakikada 10 kisi kaldiklari için islerin zorlastigini söyleyen Gümüsdag, geçen hafta oynanan ve hava sartlarinin agir oldugu Gent mücadelesi nedeniyle teknik ekibin rotasyona gittigini belirtti.

Teknik direktör Emre Belözoglu'nun rotasyon kararinin dogru oldugunu ve sahadaki futbolcularin da ellerinden gelen mücadeleyi verdigini ifade eden Göksel Gümüsdag, sözlerini söyle sürdürdü:

"Hocamiz yaptigi rotasyonla çarsamba günkü maç için oyuncularin dinlenmesine firsat verdi. Bu maç kirmizi kartin ardindan zor bir mücadele oldu. Ligin telafisi var. Biz artik Gent maçina hazirlaniyoruz. Basaksehir için tarihi bir maç olacak. Ülke puani açisindan 12. siradayiz. Bizim maçimiz, Fenerbahçe'nin maçi ve Sivasspor'un maçi ülke puani açisindan çok önemli."


- "Gent maçinin tüm gelirini deprem bölgesine bagislayacagiz."

3 yil önce oynanan Kopenhag maçi öncesinde yasanan terör saldirisi nedeniyle çagrida bulundugunu hatirlatan Medipol Basaksehir Baskani Göksel Gümüsdag, sunlari söyledi:

"Kopenhag maçi için "Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için." çagrisinda bulunmustum. Yüzyilin felaketini yasadik ve acilarimiz çok sicak. Bu maçin tüm gelirini deprem bölgesine bagislayacagiz. Buradan çagrida bulunuyorum, tüm renklere stadimiz açik. Bu maçi Türk bayraklariyla donatacagiz. Yarin tüm kulüp baskanlarimiza da çagrida bulunacagim. Hepsini buraya davet etmek istiyorum. Tüm renkleri, taraftarlarimizi, Basaksehir taraftarini ve ilçemizi bu maça bekliyoruz. Bu maç milli maç kadar önemli. Iyi bir sonuç alip Gent'i elemek istiyoruz. "

Kulüp olarak Avrupa'da 50. maça çikacaklarinin altini çizen Göksel Gümüsdag, her yil ortalama 6 Avrupa maçina çiktiklarini ve bunun basari oldugunu da söyleyerek sözlerini söyle tamamladi:

"DNA'mizda Avrupa var diyoruz. Basaksehir, Avrupa'da iyi neticeler aliyor. Gent maçini da kazanirsak, ülkemize son 5 yilda en çok puan kazandiran takim olacagiz. Gent maçina tüm futbolseverleri bekliyoruz. Bu çagrimizin duyurusunu yarin tüm baskanlarimiza yapacagiz. Bu maçin ardindan her maç final olacak. Inaniyorum ki, Gent maçini kazanip finale dogru, zirveye dogru tirmanmak istiyoruz. Ülke için çok önemli. Amacimiz önce Gent maçini geçmek."