"Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Sampiyonasi"na dogruAli Balli

"Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Sampiyonasi"na dogruAli Balli

MUGLA (AA) - "Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Sampiyonasi" öncesi ralli otomobilleri begeniye sunuldu.

Bugün 21.30'da Bodrum Belediye Meydani'nda starti verilecek Rally Bodrum sampiyonasi öncesinde, otomobiller Oasis Bodrum'da sergilendi. BC Vision Motorsport takimindan üç kez Türkiye Ralli Sampiyonu Burak Çukurova, Castrol Ford Team Türkiye Takimi Direktörü 1996 Türkiye Ralli Sampiyonu Serdar Bostanci, Safari Motorsport takimindan Ali Dinç, Bodrumlu genç sporcu Furkan Pasali ve Historic klasmani pilotlarindan Kemal Gamgam otomobilseverlerle bir araya geldi.

Düzenlenen söylesinin ardindan Cem Alakoç'un otomobillinin sag koltugunda ralli deneyimi açik arttirma ile satisa sunuldu. Talihli, açik arttirma sonucu belirlenen bedeli Bodrum Saglik Vakfi'na bagisladi.

Yogun ilgi gören ralli otomobilleri sergisinde, Nurol Makina tarafindan tamamen Türk mühendislerin gelistirilen Yörük 4X4 de yer aldi. Ralli otomobilleri sergisi, 16 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek.

Ilçedeki bir otelde gerçeklestirilen organizasyonda ise sampiyonaya destek veren sponsorlara tesekkür plaketi verildi. Türkiye Otomobil Sporlari Federasyonu Baskan Vekili Nisa Ersoy, burada yaptigi konusmada, Rally Bodrum'un 3. yilinda bir kez daha Bodrum'da olmaktan mutluluk duyduklarini ifade etti.

Mumcular, Mazi, Etrim bölgelerinde yer alan etaplarda iki gün boyunca devam edecek olan mücadele, 16 Nisan Pazar günü Be Premium Hotel'deki finis çizgisinde sona erecek.