Melania Trump, "sus payi" konusunda kendisiyle ilgili degerlendirmelerde "temkinli olunmasini" istediNuri Aydin

Melania Trump, "sus payi" konusunda kendisiyle ilgili degerlendirmelerde "temkinli olunmasini" istediNuri Aydin

ANKARA (AA) - ABD'nin eski Baskani Donald Trump'in esi Melania Trump, kocasi hakkinda "sus payi" olarak bilinen davada kendisiyle ilgili degerlendirme yapilirken "temkinli olunmasi" çagrisinda bulundu.

Melania Trump, Donald Trump hakkindaki suçlamalar ve davaya iliskin sessizligini bozdu.

Melania Trump'in ofisinin Twitter'dan yaptigi paylasimda, "Son birkaç hafta basin kuruluslari kisisel meselelerde eski First Lady'nin durusuna dair bazi tahminlerde bulundular. Bu metinlerde isimsiz kaynaklar yazarlarin iddialarini aktardi. Okuyuculara First Lady'ye dair seylerin dogru olup olmadigina karar verirken temkinli olmalari ve iyi degerlendirmelerini istiyoruz." ifadeleri kullanildi.

ABD'de 2024 baskanlik seçimlerine aday olan Trump, 18 Mart'ta Manhattan Bölge Savcisinca, yetiskin filmleri yildizi Stormy Daniels'e 2016 baskanlik seçimleri sirasinda "sus payi" ödemekle suçlanmis ve 4 Nisan'da Manhattan Ceza Mahkemesinde hakim karsisina çikmisti.

Suçlamalara "siyasi cadi avi" seklinde tepki gösteren Trump, "sus payi" sorusturmasiyla ilgili hakkindaki iddialari da reddetmisti.

Trump, ülke tarihinde kendisine yöneltilen suçlamalar nedeniyle hakim karsisina çikan ilk eski baskan olarak kayitlara geçti.