LC Waikiki, Hizli Kasa uygulamasini yayginlastirmayi sürdürüyorGökhan Yildiz- Simdilik Istanbul, Ankara ve Izmir'deki belirli LC Waikiki magazalarinda tercih edilebilen Hizli Kasa uygulamasi, zaman içerisinde Türkiye'nin çesitli noktalarinda yayginlastirilacak

LC Waikiki, Hizli Kasa uygulamasini yayginlastirmayi sürdürüyorGökhan Yildiz- Simdilik Istanbul, Ankara ve Izmir'deki belirli LC Waikiki magazalarinda tercih edilebilen Hizli Kasa uygulamasi, zaman içerisinde Türkiye'nin çesitli noktalarinda yayginlastirilacak

ISTANBUL (AA) - LC Waikiki, 2021'de baslattigi uygulamasini son olarak Torium AVM magazasinda hizmete sunarak Hizli Kasa ile fark yasatan magaza sayisini 10'a çikardi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, LC Waikiki'nin hazir giyim perakendeciliginde bir ilk olarak Türkiye’ye getirdigi Hizli Kasa uygulamasi sayesinde müsteriler, seçtikleri ürünleri tipki bir süpermarkette oldugu gibi kasa islemlerini kendileri yaparak satin alabiliyor.

Hizli Kasa simdilik Istanbul, Ankara ve Izmir'deki belirli LC Waikiki magazalarinda tercih edilebiliyor. Marka, bu uygulamayi zaman içerisinde Türkiye'nin çesitli noktalarinda yayginlastirmayi hedefliyor.

Ürün etiketlerinin görsel ve sesli yönlendirmelerle RFID (radyo frekansi kullanarak nesneleri otomatik olarak tanima) teknolojisi sayesinde bizzat müsteri tarafindan kasaya tanitildigi sistemde, ödeme islemi de kasa sirasi beklemeden çabucak gerçeklestirilebiliyor.

Hizli Kasa uygulamasinda, yabanci müsteriler için Ingilizce, Rusça ve Arapça gibi çoklu dil destegi de bulunuyor.

- Kartli islemlerde her 2 müsteriden biri hizli kasayi tercih ediyor

Verilen bilgiye göre, LC Waikiki'nin 2021 yilinda ilk kez kullanima sundugu Hizli Kasalar, müsterilerden begeni topluyor.

Sistemin uygulamaya geçirildigi magazalarda yapilan memnuniyet arastirmasi, Hizli Kasa’nin sagladigi kolayligin müsterilerin LC Waikiki markasina bakis açilarini yüzde 94 olumu yönde etkiledigini ortaya koyuyor.

Hizli Kasa'dan islem yapan müsterilerin yüzde 91’i, bu uygulamanin magazada çok gerekli oldugunu düsündüklerini ve mutlaka görmek isteyeceklerini ifade ediyor.

Hizli Kasa seçeneginin bulundugu LC Waikiki magazalarinda müsterilerin bu uygulamayi kullanim oranlari da oldukça yüksek. Kartli islemlerde her 2 müsteriden biri, tüm ödeme yöntemlerinde ise 3 müsteriden biri hizli kasayi tercih ediyor. Özellikle tek ürün satin almak isteyenler, bu uygulama sayesinde alisveris islemini dakikalar içinde tamamlayabiliyor.

LC Waikiki'nin Hizli Kasa uygulamasi, Istanbul’da Cevahir AVM, Özdilek Park AVM, Vadi Istanbul AVM, Akasya AVM, Cevahir AVM, Vialand AVM, Maltepe Piazza AVM ve son olarak Torium AVM, Ankara’da Nata Vega AVM, Izmir’de Optimum AVM’de yer aliyor.

Hizli Kasa uygulamasi bulunan magazalar arasinda en çok tercih edilen magaza ise Istanbul Cevahir AVM olarak öne çikiyor. LC Waikiki, gelecek dönemde Türkiye'nin farkli noktalarindaki magazalarinda da bu uygulamayi yayginlastirmayi hedefliyor.