Kara yollarinda durumHülya Ömür Uylas

Kara yollarinda durumHülya Ömür Uylas

ANKARA (AA) - Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gümüsova-Kavacik kavsaklarindaki viyadüklerin genlesme derzi onarim çalismalari nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasinda serit daraltmasi yapilacak.

Selçuk-Ortaklar-Aydin yolunun 0-5. kilometrelerinde üstyapi yenileme çalismalari sebebiyle ulasima kontrollü olarak izin veriliyor.

Konya-Antalya yolunun Demirkapi tünelleri, Konya-Antalya istikameti sag tüpü bakim onarim çalismalari nedeniyle kapatildigindan ulasim servis yolundan devam ediyor.

Karakeçili-Kulu yolunun 37-42. kilometrelerinde yol yapim çalismalari sebebiyle Karakeçili-Kulu istikameti trafige kapatilarak ulasim Kulu-Karakeçili istikametinden iki yönlü (gidis-gelis) olarak saglaniyor.

TAG Otoyolu'nun Gaziantep Bati-Gaziantep Kuzey kavsaklari 8-12. kilometrelerinde köprülü kavsak yapim çalismalari nedeniyle ulasima kontrollü olarak izin veriliyor.

Nevsehir-Aksaray yolunun 4-10. kilometrelerinde yol yapim çalismasi sebebiyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçeklestiriliyor.

Mesudiye-Sivas yolunun 50-53. kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulasim Mesudiye istikametinde tek seritten saglaniyor.

Emirdag-Bolvadin-Çay yolunun 23-24. kilometrelerinde heyelan islah çalismalari sebebiyle ulasima kontrollü olarak izin veriliyor.

Boyabat-Saraydüzü-Kargi yolunun 28. kilometresinde dolgu sevinde yasanan heyelan nedeniyle ulasim kontrollü olarak devam ediyor.

Elazig-Bingöl yolunun 35-36. kilometrelerinde üstyapi yenileme çalismalari sebebiyle ulasim kontrollü olarak saglaniyor.