Depremzede çift bebeklerine kendilerine el uzatan Valinin adini verdiMesut Varol- Adiyaman'da depremde evleri hasar gören üç çocuklu Atli ailesi, yeni dogan bebeklerine, kendileriyle yakindan ilgilenen ve ihtilaçlarinin karsilanmasina yardimci olan Ordu Valisi Tuncay Sonel'in adini verdi - Anne Filiz Atli: - "En zor günümüzde yanimizda oldu, bizi yalniz birakmadi. Bu nedenle bebegimize Valimizin ismini koyduk. Onun yaptiklarini asla unutmayacagiz. Insallah çocugum onun gibi hayirsever ve iyi bir

Depremzede çift bebeklerine kendilerine el uzatan Valinin adini verdiMesut Varol- Adiyaman'da depremde evleri hasar gören üç çocuklu Atli ailesi, yeni dogan bebeklerine, kendileriyle yakindan ilgilenen ve ihtilaçlarinin karsilanmasina yardimci olan Ordu Valisi Tuncay Sonel'in adini verdi
- Anne Filiz Atli:
- "En zor günümüzde yanimizda oldu, bizi yalniz birakmadi. Bu nedenle bebegimize Valimizin ismini koyduk. Onun yaptiklarini asla unutmayacagiz. Insallah çocugum onun gibi hayirsever ve iyi bir

ADIYAMAN (AA) - MESUT VAROL - Adiyaman'da depremzede aile, yeni dogan bebeklerine bölgede görev yapan Ordu Valisi Tuncay Sonel'in ismini koydu.

Kahramanmaras merkezli 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklügündeki depremlerin büyük hasara neden oldugu Adiyaman'da, depremzede ailelerin ihtiyaçlari bölgede görevlendirilen Ordu Valisi Tuncay Sonel'in yönlendirmeleriyle karsilaniyor.

Bu ailelerden biri olan Atli ailesi, depreme Siteler Mahallesi'ndeki evlerinde yakalandi. Evleri hasar gören sekiz aylik hamile Filiz Atli, esi Faruk Atli ve üç çocuklari çaresiz kaldi.

Aileye sahip çikan Vali Sonel, annenin Sanliurfa Egitim ve Arastirma Hastanesine sevkini sagladi.

Anne Atli, hastanede yedi gün önce dördüncü dogumunu gerçeklestirdi. Bebeklerini kucaklarina aldiktan sonra memleketi Adiyaman'a dönen aile, çocuklariyla Bulvar Caddesi'nde kurulan çadir kente yerlestirilerek ihtiyaçlari giderildi. Çadiri ziyaret eden Vali Sonel aileyle yakindan ilgilendi.

Atli ailesi, dördüncü çocuklarina bu zorlu süreçte kendilerini yalniz birakmayan Vali Tuncay Sonel'in adini verdi.

- "En zor günümüzde yanimizda oldu"

Anne Filiz Atli, AA muhabirine, depremden sonra karsilastiklari Vali Tuncay Sonel'in kendileriyle yakindan ilgilendigini söyledi.

Atli, Vali Sonel'in, ihtiyaçlarinin karsilanmasi için kendilerine çok yardimci oldugunu belirterek, "Yeme, içme ve barinma sikintimizi giderdi. Çocugum için besik verdi. En zor günümüzde yanimizda oldu, bizi yalniz birakmadi. Bu nedenle bebegimize Tuncay ismini koyduk. Onun yaptiklarini asla unutmayacagiz. Insallah çocugum onun gibi hayirsever ve iyi bir vali olur." dedi.

Baba Faruk Atli de Sonel'in maddi, manevi yanlarinda oldugunu anlatarak, "Biz de buna kayitsiz kalmadik ve bebegimize Vali Bey'in ismini verdik. Insallah çocugumuz da onun gibi yardimsever, devletine millete layik bir evlat olur. Artik hanemizde vali ismi tasiyan bir çocugumuz var. Çok mutluyuz." diye konustu.