Fatih'te silahli saldiri ani güvenlik kamerasinda Ferhat Yasak

Fatih'te silahli saldiri ani güvenlik kamerasinda Ferhat Yasak

ISTANBUL (AA) - Istanbul Fatih'te bir süphelinin, bir kisiyi silahla 5 yerinden yaralayarak kaçtigi anlar güvenlik kamerasinca kaydedildi.

Çevredeki bir is yerinin kamerasinca kaydedilen görüntülere göre, E.Y, Zeyrek Mahallesi Kiztasi Caddesi'nde 6 Mart'ta yürüdügü sirada silahli bir kisi tarafindan saldiriya ugradi.

Ikili arasinda bir süre yasanan kosusturmacanin ardindan, saldirganin silahla ates etmesi sonucu E.Y, 4'ü gögsünden biri kolundan olmak üzere 5 yerinden yaralandi.

Silahli saldirida yasanan kovalamaca sirasinda 3 araca da kursun isabet etti.

Saldirinin ardindan ihbar üzerine olay yerine, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. E.Y, saglik ekiplerince yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirirken, polis ekipleri de konuyla ilgili inceleme baslatti.

Yapilan inceleme sonucu saldiriyi gerçeklestirdigi tespit edilen Ö.D, Hirka-i Serif Mahallesi'ndeki bir adreste olaydan 2 saat sonra silahiyla birlikte yakalanarak gözaltina alindi.

Çesitli suçlardan toplam 10 suç kaydi bulundugu ögrenilen Ö.D, emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi mahkemece cezaevine gönderildi.

Hastanede tedavisi süren E.Y'nin ise hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi.