CoreTalent Genç Yetenek Programi yeni adaylarini bekliyorUgur Aslanhan- ATP'nin teknoloji sektörüne nitelikli ve kalifiye uzmanlar kazandirmak amaciyla 2017'den beri düzenledigi "CoreTalent Genç Yetenek Programi"na 14 Mayis'a kadar basvuru yapilabilecek

CoreTalent Genç Yetenek Programi yeni adaylarini bekliyorUgur Aslanhan- ATP'nin teknoloji sektörüne nitelikli ve kalifiye uzmanlar kazandirmak amaciyla 2017'den beri düzenledigi "CoreTalent Genç Yetenek Programi"na 14 Mayis'a kadar basvuru yapilabilecek

ISTANBUL (AA) - ATP'nin teknoloji sektörüne nitelikli ve kalifiye uzmanlar kazandirmak amaciyla 2017'den beri düzenledigi "CoreTalent Genç Yetenek Programi"na basvurular basladi.

Ata Teknoloji'den yapilan açiklamaya göre, "CoreTalent Genç Yetenek Programi" 9 ay süreyle katilimcilarin gerçek yazilim projelerinde deneyim sahibi olabilecegi gelisim yolculugu ve kariyer firsatini içeren bir MT programi olarak uygulaniyor.

Basvurulari 14 Mayis'ta sona erecek programa katilim süreci, nisan-haziran döneminde teknik test, Ingilizce seviye belirleme, birebir mülakat ve degerlendirme merkezi bölümlerinden olusuyor. Üniversitelerin mühendislik veya matematik-istatistik gibi sayisal bölümlerinden yeni mezun, üçüncü veya dördüncü sinif ögrencisi olan adaylar, ATP vizyon ve stratejileri dogrultusunda profesyonel is hayatina yönelik temel bilgileri içeren bir gelisim yolculuguna çikacak.

Gelisim yolculugu kapsaminda 9 ay boyunca alaninda deneyimli profesyonel ekipler esliginde gerçeklestirilecek teknik egitim, yetkinlik programi, proje sunumlarini içeren workshoplar, rotasyon degerlendirmesi, lider bulusmalari ve mentorluk ile desteklenecek. Programi tamamlayan katilimcilar, böylece kariyerlerinde bir adim öne geçecek.

Adaylar, egitim ve gelisim süreçlerini ilerleten bu deneyim yolculugunun ardindan kendilerine en uygun birimlerde rol almaya baslayarak, programin ilk gününden itibaren ATP ailesinin bir üyesi olacak.

- "Programin kapsamini yayginlastirarak genisletmeyi hedefliyoruz"

Açiklamada konuya iliskin görüsleri yer alan Ata Teknoloji Sirketleri Insan Kaynaklari Müdürü (CHRO) Seda Erdem Yilmaz, "Bize katil, bizden ögren, bize ögret, birlikte fark yaratalim" mottosuyla bu yil genç yetenek programinin 7'ncisini gerçeklestirdiklerini bildirdi.

Yilmaz, "Programimiz 2017'de basladi ve bugüne de 70 CoreTalent programla birlikte ATP kadrosuna katildi. Geçen yil 13 CoreTalent'i aramiza katmistik. Bu yil 15 adayi ATP, Fiyuu ve Tiklagelsin kadrolarina uzman yardimcisi olarak katmayi hedefliyoruz. Düzenli olarak bu programi devam ettirmeyi ve kapsamini, tüm teknoloji grup sirketlerimize de yayginlastirarak genisletmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandi.