CEV Sampiyonlar Ligi'nde Türk finaline dogruCan Öcal- VakifBank Genel Menajeri Neslihan Demir Güler: "Her anlamda özel ve gurur verici bir finale çikiyoruz"

CEV Sampiyonlar Ligi'nde Türk finaline dogruCan Öcal- VakifBank Genel Menajeri Neslihan Demir Güler:
"Her anlamda özel ve gurur verici bir finale çikiyoruz"

ISTANBUL (AA) - VakifBank Genel Menajeri Neslihan Demir Güler, voleybolda Eczacibasi Dynavit ile karsilasacaklari CEV Sampiyonlar Ligi Süper Finali'ni kazanmak istediklerini söyledi.

Neslihan Demir Güler, yaptigi açiklamada, bir kez daha Avrupa’nin zirvesinde yer almak istediklerini belirterek, Avrupa'nin en büyük kupasinda ilk kez Türk finali yasanacagina dikkati çekti.

Final maçi için yaklasik 10 günlük bir hazirlik süreci geçirdiklerini kaydeden Güler, sunlari ifade etti:

“Her anlamda özel ve gurur verici bir finale çikiyoruz. Daha önce bu asamaya defalarca ulastik ancak bu kez daha fazla anlam yüklü bir mücadele olacak. Avrupa'nin en büyük kupasinda ilk kez Türk finali yasanacak. Umarim bunu bir gelenek haline getirir ve voleybolumuzu zirvede tutmaya devam ederiz. Kendi açimizdan bakacak olursak elbette kazanmayi çok istiyoruz. Sezonu sampiyonlukla tamamlayip altinci yildiza ulasmak için takim olarak en iyi mücadelemizi ortaya koyacagiz. Yaklasik 10 günlük bir hazirlik sürecimiz oldu. Rakibimiz Eczacibasi Dynavit de sezonun en iyi takimlarindan biri. Çok kaliteli bir kadroya sahipler. Umarim keyifli bir final olur ve biz kazaniriz”

Sari-siyahlilar, bugün Süper Final’in ev sahibi olan Italya'nin Torino kentine gitti.