Besiktas'in efsane oyuncularindan Feyyaz Uçar, Izmir'de "barista" kursuna katildiHalil Fidan

Besiktas'in efsane oyuncularindan Feyyaz Uçar, Izmir'de "barista" kursuna katildiHalil Fidan

IZMIR (AA) - Besiktas'in unutulmaz futbolcularindan Feyyaz Uçar, Izmir Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen barista kursuna katilarak kahve yapiminin inceliklerini ögrendi.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Seferihisar ilçesinde Izmir Büyüksehir Belediyesi Meslek Fabrikasi'nin barista kursuna gençlerin yani sira girisimci adaylari da ilgi gösteriyor.

Kursa katilanlardan biri olan 59 yasindaki Türk futbolunun efsanelerinden Feyyaz Uçar da mezun olmanin mutlulugunu yasadi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Uçar, 10 yildir Urla'da yasadigini ve artik Izmirli oldugunu ifade ederek sunlari kaydetti:

"Yakin bir zamanda Urla'da esim bir isletme açacak. Ona yardimci olmak adina esimin önerisiyle bu ise merak sardim. 'Mutlaka kahve servisimiz olacak, sen de bana yardim edersin' dedi. Burayi tercih etmemin sebebi, kapsamli ve güzel bir çalisma örnegi veriliyor. Hocalarimiz her konuda bize çok yardimci oldu. Ben bu kadar ayrintilara dikkat edilen bir çalisma görmedim. Her gün her dakika hocalarimiz bize yeni bir seyler ögretmeye çalistilar. Ögrendikçe daha keyifli hale geliyor. Bundan sonra da kahve yapacagiz. Kahve kralligi gibi bir iddiam yok. Rakiplerime sans veriyorum. Mekanimizin açilisina Izmir Büyüksehir Belediye Baskanimiz Tunç Soyer ve buradaki tüm arkadaslarimiz da gelir, seref verirse bizler de mutlu oluruz."