Besiktas Kulübü Olaganüstü Seçimli Genel KuruluEmre Dogan- Baskan adayi Hasan Arat: "Disarida 1,5 kilometreye uzanan kuyruklar var. Sakin birakip gitmeyin. Lütfen mücadele edin. Oyunuzu kullanin" - Baskan adayi Serdal Adali: "Bir organizasyon bozuklugu var. Bu seçimi stadimizda yapabilirdik. Genel kurul üyelerimizin biraz daha sabirli olmalarini rica ediyorum"

Besiktas Kulübü Olaganüstü Seçimli Genel KuruluEmre Dogan- Baskan adayi Hasan Arat:
"Disarida 1,5 kilometreye uzanan kuyruklar var. Sakin birakip gitmeyin. Lütfen mücadele edin. Oyunuzu kullanin"
- Baskan adayi Serdal Adali:
"Bir organizasyon bozuklugu var. Bu seçimi stadimizda yapabilirdik. Genel kurul üyelerimizin biraz daha sabirli olmalarini rica ediyorum"

ISTANBUL (AA) - Besiktas Kulübü Baskan Adayi Hasan Arat, olaganüstü seçimli genel kurulun yapildigi BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nin önünde kalabalik olusmasini elestirerek, oy kullanmayi bekleyen kongre üyelerinden sabirli olmalarini istedi.

Arat, oy verme isleminin devam ettigi kongrede basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Siyah-beyazli kulübün tarihi kongrelerinden birini yasadigini vurgulayan Hasan Arat, "23 yillik düzenin bu nedenle son bulmasi lazim. Besiktas camiasina bunu layik görenler, burayi yönetemezler. Besiktas camiasi bu sekilde beklemeyi hak etmiyor. Herkes sabirli olsun. Disarida 1,5 kilometreye uzanan kuyruklar var. Sakin birakip gitmeyin. Zaten istenen buydu. Lütfen mücadele edin. Biraz daha bekleyin. Çok haklisiniz ama bir daha Besiktas'ta böyle bir sey olmayacak. Dün bu yönetimi alkislayanlar simdi ne diyecekler? Bekleyin, oyunuzu kullanin. Sakin geri dönmeyin." ifadelerinin kullandi.

Salonun önünde bulunan bariyerlerin uzatilmasi gerektigini belirten Arat, "Bariyerlerden içeriye girenler saat 17.00'yi geçse bile oy kullanma hakkina sahip. Böyle bir düzen olamaz. Besiktaslilar bu davadan vazgeçmesin. Biz bu isi degistirmeye geldik. En önemli neden de bu iste. Kapidaki yigilmayi düzeltirsek 10 binin çok üzerinde katilim bekliyoruz. Insanlar bu muameleyi hak etmiyorlar. Yazik." diye konustu.


- Serdal Adali: "Bugüne kadar gördügüm en kötü organizasyon"


Siyah-beyazli kulübün diger baskan adayi Serdal Adali da rakibi gibi salonun önünde uzun kuyruklar olusmasina elestiride bulunarak, "Bu seçim, bugüne kadar gördügüm en kötü organizasyon." dedi.

Kongre üyelerine seslenen Adali, "Bir organizasyon bozuklugu var. Bunun farkindayiz. Bu seçimi stadimizda yapabilirdik. Baska daha genis bir alanda da yapabilirdik. Genel kurul üyelerimizin biraz daha sabirli olmalarini rica ediyorum. Besiktas için çok önemli bir seçim. Mevcut durumdan dolayi birakip gidilecek kadar basit bir seçim degil. Herkesten biraz daha sabir rica ediyorum. Kisa süre sonra bir rahatlik olacaktir. Bu seçim, bugüne kadar gördügüm en kötü organizasyon. Oy kullanmak için gelip disarida kalan arkadaslarimiz var. Geri dönen arkadaslarimiz var. Güvenlik arkadaslarimiz ile görüsüyoruz. Bizim baskanligimiz döneminde organizasyonlarimizi statta veya baska bir yerde yapacagiz. Bu durum bizim son rezilligimiz olacak. Tüm genel kurul üyelerimizden de özür diliyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Serdal Adali, kongreye yaklasik 11 bin katilim beklediklerini aktararak, "Herkesin kulübüne sahip çikmak için gelip oyunu kullanmaya niyetli oldugunu görüyorum. Insallah sahip de çikacak." seklinde görüs belirtti.