Yildiz Holding kapilarini genç yeteneklerin fikirlerine açiyorMuhammet Emin Horuz- Yildiz Holding Insan ve Is Destek Baskani Bahattin Aydin: - "Yildiz Holding'de isin gelecegine odaklanirken ayni zamanda 'insana yatirim' anlayisimizin da bir geregi olarak gençlerin kariyerlerine güçlü bir baslangiç yapmalari için onlara firsat yaratmayi önceliklendiriyoruz"

Yildiz Holding kapilarini genç yeteneklerin fikirlerine açiyorMuhammet Emin Horuz- Yildiz Holding Insan ve Is Destek Baskani Bahattin Aydin:
- "Yildiz Holding'de isin gelecegine odaklanirken ayni zamanda 'insana yatirim' anlayisimizin da bir geregi olarak gençlerin kariyerlerine güçlü bir baslangiç yapmalari için onlara firsat yaratmayi önceliklendiriyoruz"

ISTANBUL (AA) - Yildiz Holding'in genç yeteneklere deneyim kazanma firsati sundugu, 3'üncü ve 4'üncü sinif üniversite ögrencilerine staj, yeni mezunlara ise holding bünyesinde kariyer imkani sundugu "JOB Genç Yetenek 2023" programi basvurulari basladi.

Holdingden yapilan açiklamaya göre, "Yildiz Ol ve Parla" mottosuyla yürütülen program sayesinde genç yetenekler, kapsamli ögrenme ve gelisim olanaklarina ulasarak hayallerine giden yolda önemli avantajlar elde edecekler.

Temmuz ayinda baslayacak bu yenilikçi programda yer almak isteyen adaylar 9 Nisan'a kadar JOB Genç Yetenek Yildiz Holding sitesinden basvuru yapabilecek.

Bu yil 12’ncisi düzenlenecek program kapsaminda; 3'üncü ve 4'üncü sinif üniversite ögrencisi ve yeni mezun gençlere staj ve yeni is imkani saglanacak.

- "Genç yetenekleri ögrenme, deneyim ve gelisim yolculuguna davet ediyoruz"

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen Yildiz Holding Insan ve Is Destek Baskani Bahattin Aydin, Yildiz Holding'in JOB Genç Yetenek Programi'na her yil ortalama 30 bin basvuru aldiklarini belirterek sunlari kaydetti:

"Yildiz Holding'de isin gelecegine odaklanirken ayni zamanda 'insana yatirim' anlayisimizin da bir geregi olarak gençlerin kariyerlerine güçlü bir baslangiç yapmalari için onlara firsat yaratmayi önceliklendiriyoruz. JOB Genç Yetenek programi, gençlere yarattigimiz global kariyer firsatinin yani sira deneyim, gelisim ve inovasyon odagiyla kendini yenileyen dinamik bir program. Bu yil JOB Genç Yetenek 2023 kapsamindaki ayrintili ögrenme ve gelisim yolculuguna katilmak isteyen tüm gençlerimizin basvurularini bekliyoruz."