Togg, Istanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtiAbdulselam Durdak- Istanbul'da Meydan AVM ile Bursa Suryapi Marka AVM mobil deneyim merkezlerini açan Togg, yil içinde bu sayiyi 8'e çikaracak

Togg, Istanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtiAbdulselam Durdak- Istanbul'da Meydan AVM ile Bursa Suryapi Marka AVM mobil deneyim merkezlerini açan Togg, yil içinde bu sayiyi 8'e çikaracak

ISTANBUL (AA) - Akilli cihazlarini kullanicilarla dogrudan bulusturan Togg, kullaniciya daha yakin olmak için Türkiye genelinde mobil deneyim merkezleri açmaya basladi.

Togg'dan yapilan açiklamaya göre, kullaniciyi merkeze alan, dijital ve fiziksel deneyimi harmanlayan hibrit bir yapida satis stratejisi olusturan Togg, kullaniciyla temas yöntemlerini çesitlendiriyor.

Togg, dogrudan yönettigi ve 2023 boyunca 10'u sabit 8'i gezici olmak üzere sayilari 18'e ulasacak deneyim merkezlerinin yani sira kullaniciya yakin olmak için mobil deneyim merkezleri açmaya basladi. Ayni anda Istanbul’da Meydan AVM ile Bursa Suryapi Marka AVM’de mobil deneyim merkezleri açan Togg, akilli cihazlarini ve etrafinda olusan tüm ekosistemi burada kullanicilarla bulusturacak.

Bir sehirde en az 1,5-2 ay açik kalacak mobil deneyim merkezlerinde kullanicilar, hem Togg ekosistemini deneyimleme hem de Togg T10X'i inceleme sansi bulacak.

Togg, yil içinde mobil deneyim merkezi sayisini 8'e çikaracak. Togg'un mobil deneyim merkezleri 2023 boyunca Türkiye'nin 7 bölgesini dolasacak.

- "Bu yil içinde 20'den fazla sabit ve mobil servis noktamiz hazir olacak"

Açiklamada görüslerine yer verilen Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakas, kullanicilara uçtan uca, hizli ve verimli bir deneyim yasatmayi hedeflediklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Kullaniciyla temas ettigimiz noktalarimizi açmayi sürdürüyoruz. Deneyim merkezlerimizin ilkini Istanbul Zorlu Center'da açmistik, bu sayiyi bu yil Türkiye çapinda 18'e çikaracagiz. Yine bu yil içinde 20'den fazla sabit ve mobil servis noktamiz hazir olacak. Kullanicilarimizla bir araya gelecegimiz mobil deneyim merkezlerimizin sayisini da yil içinde 8'e çikaracagiz. Bu magazalarimizla da 7 bölgemizi dolasacagiz."