THY, dünya futbolunun üç efsane ismini yeni reklam filminde bulusturduKenan Irtak- THY Yönetim Kurulu ve Icra Komitesi Baskani Ahmet Bolat:- "Dünyanin en çok ülkesini birbirine baglayan küresel hava yolu olarak, farkli kültürleri bir araya getiren sporun birlestirici gücüne inaniyor ve milyonlarca futbolseveri Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yilinda Istanbul'da bulusturacak olmanin heyecanini yasiyoruz"

THY, dünya futbolunun üç efsane ismini yeni reklam filminde bulusturduKenan Irtak- THY Yönetim Kurulu ve Icra Komitesi Baskani Ahmet Bolat:- "Dünyanin en çok ülkesini birbirine baglayan küresel hava yolu olarak, farkli kültürleri bir araya getiren sporun birlestirici gücüne inaniyor ve milyonlarca futbolseveri Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yilinda Istanbul'da bulusturacak olmanin heyecanini yasiyoruz"

ISTANBUL (AA) - Türk Hava Yollari (THY), yeni reklam filminde dünya futbolunun üç efsane ismi Ronaldinho, Steven Gerrard ve Cafu'yu bir araya getirdi.

THY Basin Müsavirliginden yapilan açiklamaya göre, UEFA Sampiyonlar Ligi'ne sponsor olan dünyadaki ilk hava yolu sirketi THY, çeyrek final müsabakalari ile yeni bir film yayinladi. Ronaldinho, Steven Gerrard ve Cafu'nun birlikte yer aldigi ilk yapim olma özelligini tasiyan filmde, Brezilyali freestyler Adonias Fonseca'nin çeyrek final takimlarina ev sahipligi yapan sehirlerde geçen maceralari anlatiliyor.

Istanbul'dan muhtesem kareler ile açilan film, THY'nin Business Class uçak içi eglence sisteminde üç efsanenin Adonias'in videosunu izlemeleriyle basliyor. Film, oyuncularin Istanbul'a inisi sonrasi Adonias ile karsilasmalariyla devam edip, UEFA Sampiyonlar Ligi finalinin oynanacagi Istanbul Atatürk Olimpiyat Stadi'nda son buluyor.

Filmin çekimleri, UEFA Sampiyonlar Ligi finalinin gerçeklesecegi Istanbul'un da aralarinda bulundugu Londra, Manchester, Madrid, Milano, Napoli, Münih, Lizbon olmak üzere 6 ülkedeki 8 sehirde yaklasik bir ayda tamamlandi.

Dünyanin destinasyon odakli en büyük sosyal medya mecralarindan Beautiul Destinations prodüktörlügünde hazirlanan filmde, Istanbul'un en güzel yerlerinden Galata Kulesi, Balat, Süleymaniye Camisi, Çamlica Camisi, Sultanahmet Meydani, Eminönü, Galataport, Ayasofya Camisi, Galata Köprüsü, Karaköy, Bogaz ve Istiklal Caddesi'nden sahneler yer aliyor.

- "Sporun birlestirici gücüne inaniyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve Icra Komitesi Baskani Prof. Dr. Ahmet Bolat, UEFA Sampiyonlar Ligi ile olan sponsorluklarinin Türk spor tarihinin en önemli isbirliklerinden biri oldugunu belirtti.

Bu özel etkinlik kapsaminda, hazirladiklari filmi dünyanin dört bir yanindaki futbol tutkunlarina sunmaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Bolat, "Dünyanin en çok ülkesini birbirine baglayan küresel hava yolu olarak, farkli kültürleri bir araya getiren sporun birlestirici gücüne inaniyor ve milyonlarca futbolseveri Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yilinda Istanbul'da bulusturacak olmanin heyecanini yasiyoruz." ifadelerini kullandi.

- "Istanbul'un büyüsünü Türk Hava Yollari ile yasamak farkli bir ayricalik"

Ronaldinho ise bu filmde, ülkesi Brezilya'dan bir yetenegin yer almasinin kendisini mutlu ettigini belirterek, "Ayrica, prodüksiyon içinde yer alan farkli destinasyonlar ve yapimdaki heyecan, sporun çesitliligini, enerjisini ve birlestirici gücünü tam olarak yansitiyor. Dünyanin en muhtesem sehirlerinden biri olan Istanbul'un büyüsünü Türk Hava Yollari ile yasamak farkli bir ayricalik. Türk Hava Yollari, genis uçus agi ve olaganüstü hizmetleri ile dünyayi Istanbul'a bagliyor. Böyle bir yapimin parçasi olmaktan gurur duydum." degerlendirmesinde bulundu.

Steven Gerrard da futbolun pek çok farkli toplulugu bir araya getirme gücünü sportmenlik ile birlestiren ve herkesin heyecanla bekledigi UEFA Sampiyonlar Ligi'nin tanitiminda THY ile yer almamanin heyecan verici oldugunu kaydetti.

- "Bu film, futbol tutkusunu hayata geçiriyor"

Cafu da filmde yer almaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, "Futbolun böyle bir proje ile birlestirildigini görmek ve bu isimler ile bir araya gelmek bana ve tüm sporseverlere armagan niteliginde. Bu film, görsel zenginligi ve senaryodaki heyecani ile futbol tutkusunu hayata geçiriyor." ifadelerini kullandi.

THY'nin UEFA Sampiyonlar Ligi temali bir diger reklam filmi de bu ay içerisinde izleyicilerle bulusacak. Ayrica, bu efsanelerin yer aldigi birçok film ve video da gelecek günlerde THY'nin sosyal medya hesaplarindan yayinlanacak.