THSF'nin 2023 yili faaliyet takvimi yayimlandiMuhammed Boztepe

THSF'nin 2023 yili faaliyet takvimi yayimlandiMuhammed Boztepe

ANKARA (AA) - Türkiye Hava Sporlari Federasyonunun (THSF) yil içinde yapacagi faaliyetlerle ilgili takvim yayimlandi.

Federasyondan yapilan açiklamaya göre, yamaç parasütünde 17 Mayis'ta Denizli'de baslayan sezon, 29 Ekim'de yine Denizli'de sona erecek.

Hava modelciligi bransinda ise sezon 29 Nisan'da baslayip, 3 Aralik'ta tamamlanacak. Yelkenkanat bransinda da sezon 28 Temmuz'da baslayip, 26 Haziran'da bitecek.

Açiklamada görüslerine yer verilen Türkiye Hava Sporlari Federasyonu Baskani Mehmet Akif Kalayci, su ifadeleri kullandi:

"Branslarimizin daha fazla kitlelerce benimsenmesini saglamayi ve evrensel bir vizyon çerçevesinde ülkemizi gururla temsil edecek sporcularimizin yetismesine vesile olmayi amaçliyoruz. Basarilarimizin uluslararasi arenada da taninmasina öncü olmayi planliyoruz. Bu kapsamda yil içerisinde düzenledigimiz ulusal yarismalarimiz ve uluslararasi katilim sagladigimiz yarismalarla, spora ve sporcularimiza desteklerimizi her daim sürdürüyoruz. Her yil oldugu gibi federasyonumuz tarafindan düzenlenen hava sporlari brans yarismalarimizin bu yil da düzenlenmesi için gerekli çalismalarimizi yaparak yeni yarismalarimiz ile '2023 Yili Hava Sporlari Yarisma Takvimi'mizi kurumsal sayfamizda yayimladik. Basarisini her alanda ispat etmis ülkemizin ikinci yüzyilinda bizler spora ve sporcularimiza verecegimiz destek çalismalarini sürdürürken, hava sporlarina gönül veren tüm brans sporcularimiza yarismalarda basarilar dileyerek, ülkemizin sporda da gururla anilmasini cani gönülden temenni ederiz."