Fenerbahçe-Sevilla maçinin ardindanSüha Gür- Sevilla Teknik Direktörü Jorge Sampaoli: - "Hak ettigimiz düsünüyorum. Turu geçmek için her seyi denedigimizi düsünüyorum"

Fenerbahçe-Sevilla maçinin ardindanSüha Gür- Sevilla Teknik Direktörü Jorge Sampaoli:
- "Hak ettigimiz düsünüyorum. Turu geçmek için her seyi denedigimizi düsünüyorum"

ISTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda 2-0'in rövansinda Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek tur atlayan Sevilla'nin teknik direktörü Jorge Sampaoli, turu hak ettiklerini söyledi.

Ülker Stadi'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Sampaoli, Kadiköy'de oynamanin zorluguna deginerek, "Burada oynamak çok zordu ama iyi reaksiyon verdik. Ilk yariyi penalti karari sonucunda kaybettik ama ikinci yarida daha iyiydik. Hak ettigimiz düsünüyorum. Turu geçmek için her seyi denedigimizi düsünüyorum." ifadelerini kullandi.

Ligde zor günler geçirdiklerini hatirlatan Arjantinli teknik adam, sunlari kaydetti:

"Çok zor bir durumdan çiktik. Bugün iyi oynamak zorunaydik. Iyi sonuç almamiz lazimdi. Fenerbahçe gerçekten çok iyi bir takim. Bu turda iyi oynadigimizi ve hedefimizi gerçeklestirdigimizi söyleyebilirim. Bu oyunu lig maçlarinda da oynamali ve kapasitemizi göstermeliyiz. Final oynamayi tabiki düsünüyoruz. Daha da iyi oynamali ve organize olmaliyiz. Yarin kimle oynayacagimizi görecegiz. Bu sekilde oynamaliyiz. Bugün defansif olarak çok iyiydik. Ikinci yarida pozisyonlar da bulduk. Maçi berabere bitirebilir belki de kazanabilirdik."

Sampaoli, bir gazetecinin "Iki takim arasinda oynanan 4 devre sonunda kaçini siz, kaçini Jesus kazandi" sorusuna "Ilk yarilari Fenerbahçe, ikinci yarilari biz kazandik. 2-2 diyebiliriz." seklinde yanit vererek sözlerini tamamladi.