Sur Yapi Tatil Evleri Antalya'dan EYT'lilere özel indirimMehmet Kadir Kilinç- Sur Yapi Yönetim Kurulu Baskani Altan Elmas:- "Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da baslattigimiz yeni kampanya ile EYT kapsaminda emekli olanlar yaz sezonunda ömür boyu tatil yapma imkanina 15 bin TL indirim avantajiyla sahip olacak"

Sur Yapi Tatil Evleri Antalya'dan EYT'lilere özel indirimMehmet Kadir Kilinç- Sur Yapi Yönetim Kurulu Baskani Altan Elmas:- "Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da baslattigimiz yeni kampanya ile EYT kapsaminda emekli olanlar yaz sezonunda ömür boyu tatil yapma imkanina 15 bin TL indirim avantajiyla sahip olacak"

ISTANBUL (AA) - Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da, EYT’lilere özel "Emeklilikte Yazlikta Takilin" kampanyasi basladi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, gayrimenkul, perakende ve enerji sektörlerindeki 30 yili askin deneyimini turizm sektörüne tasiyan Sur Yapi’nin "yeni nesil tatil" anlayisiyla gelistirdigi Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da EYT’lilere özel "Emeklilikte Yazlikta Takilin" kampanyasi basladi. Buna göre, devre mülklerin yaz sezonu EYT’lilere özel 15 bin TL indirimle satisa sunuldu.

Açiklamada görüslerine yer verilen Sur Yapi Yönetim Kurulu Baskani Altan Elmas, Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da baslattiklari yeni kampanya ile EYT kapsaminda emekli olanlarin yaz sezonunda ömür boyu tatil yapma imkanina 15 bin TL indirim ile sahip olacagini bildirdi.

Yaz sezonunda 1+1 tapulu devre mülkleri 230 bin TL’den baslayan fiyatlarla satisa sunacaklarini belirten Elmas, "Yüzde 35 pesinat aliyoruz bu yaklasik 80 bin TL’ye tekabül ediyor. 1 yil sonra ara ödememiz oluyor. Yüzde 15 ara ödeme aliyoruz. Bu rakam ise 35 bin TL’ye tekabül ediyor. Kalan tutari 24 ay vade farksiz taksit yapiyoruz. Bu da aylik 4 bin 800 TL oluyor. Tabii bu fiyatlar indirimsiz fiyatlar. Su an EYT’liler için 'Emeklilikte Yazlikta Takilin' kampanyamiza özel 15 bin TL, saglik çalisanlarina, ögretmenlere ve kamu personeline yüzde 5 oraninda indirimimiz bulunuyor." ifadelerini kullandi.

- Ögretmenlere, saglik çalisanlarina ve kamu personellerine özel indirim

Elmas, saglik çalisanlarina, ögretmenlere ve kamu personellerine yüzde 5 ek indirim sagladiklarini belirterek, sözlerini söyle sürdürdü:

"Içinde bulundugumuz salgin sürecinde büyük fedakarliklar gösteren saglik çalisanlarimiza ve ögretmenlerimize özellikle tesekkür etmek istedik. Onlar için Tatil Evleri projemizde yüzde 5 indirim yaptik. Burada indirimden ziyade aslinda sektörün öncü firmasi olarak saglik çalisanlarimizi, ögretmenlerimizi ve kamu personellerimizi düsündügümüzü göstermek istedik. Sur Yapi Tatil Evleri Antalya, ömür boyu tatil imkaninin yani sira kazançli bir yatirim firsati da sunuyor. Sur Yapi Tatil Evleri’nden alinacak tapulu devre mülkler kira getirisi potansiyeliyle tatilden para kazanma imkani da olusturacak.

Devre mülk sahipleri ayrica günden güne degerlenen tapulu bir mülk sahibi olduklari için yatirimlarini enflasyona karsi koruyabilecek ve deger artisindan faydalanabilecek. Kisaca 'Bir kez öde, ömür boyu kullan ve kazan' diyoruz. Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da yer alan evler, hem genis balkonlu hem de ayni anda birçok kisinin konaklamasina imkan taniyacak sekilde tasarlandi. 1+1 evler 4 kisi, 2+1 evler 6 kisi, 3+1 evler ise 8 kisi kapasitesine sahip. Devre mülk sakinleri, beyaz esyalar, oturma gruplari, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her türlü ihtiyaca cevap veren esyalari evlerinde kullanima hazir halde bulacak."

Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’nin paylasim ekonomisi anlayisi ve "dört mevsim tatil" formuyla tasarlandigini vurgulayan Elmas, "5 yildizli otel konseptiyle tasarlanan tesiste devre mülk sakinleri, sonbahar ve kis aylarinda isitmali havuzlardan, ilkbahar ve yaz aylarinda Konyaalti sahilindeki özel plajdan ve aquaparktan doyasiya yararlanabilecek. Antalya’da denize girilemeyen kisa bir dönem içinde Sur Yapi Tatil Evleri sakinleri sicak ve isitmali havuzlardan yararlaniyor. Bunun yani sira her mevsime uygun tematik havuzlar, kumsalli yüzme havuzu, aquapark, çocuk havuzlari, dalga havuzu, kapali havuzlar ve zen havuzlari devre mülk sakinlerine her mevsim birçok ayricalikli su aktivitesi sunuyor." ifadelerini kullandi.

- Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’nin Kepez Kent Ormani’na komsu konumu bulunuyor

Altan Elmas, Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’nin Kepez Kent Ormani’na komsu konumuyla içerisinde farkli uzunluklarda kosu, yürüyüs ve bisiklet parkurlari ile çesitli orman aktivite alanlarini da kullanma imkani sundugunu ifade ederek, "Orman alani içinde ayrica komsularla birlikte hos vakit geçirilebilecek kir kahvesi, kir lokantasi, kafe gibi alanlar da mevcut. Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da ayrica macera parkuru, paintball sahasi, mini bowling alani, tenis kortu, mini futbol sahasi, basketbol sahasi, çocuk oyun alanlari, etkinlik alanlari, gölet, dinlenme alanlari, piknik ve barbekü alanlarinin yani sira yoga, pilates, voleybol, futbol, basketbol, tenis, kardio gibi sporlarin yapilabilecegi bir spor kulübü de yer aliyor." açiklamasinda bulundu.

Antalya’nin dört mevsim yasayan ikliminin, Sur Yapi Tatil Evleri Antalya sakinlerine her mevsim birbirinden cazip aktivite olanaklari sundugunu aktaran Elmas, sunlari kaydetti:

"Sur Yapi Tatil Evleri Antalya, essiz konumuyla ayni gün içinde hem sahilde denize girilebilme hem de kayak yapilabilme imkani veriyor. Deniz, kum ve günesin ötesinde sakinlerine her yönüyle doyasiya bir tatil vadeden Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’da tarih ve kültür gezilerinden hoslananlar günübirlik turlarla Olimpos'tan Sagalassos'a antik yolculuga çikiyor. Dogaseverler Köprülü Kanyon’da rafting yapabiliyor, Salda Gölü’nde sakinligi hissediyor ve Düden Selalesi’nin essiz manzarasinin keyfini çikarabiliyor. Sur Yapi Tatil Evleri Antalya’dan kolayca ulasilabilen Saklikent, Alanya Akdag ve Isparta Davraz Kayak Merkezi ise devre mülk sakinlerine kayak, kizak, snowboard, kar raftingi gibi kis sporlari alternatifleri sunuyor."