Sodexo ve Ihtiyaç Haritasi, "Yaninda Platformu"nu faaliyete geçirdiMehmet Kadir Kilinç- Platforma basvuran, ailesi ya da kendisi deprem bölgesindeki 11 ilde ikamet eden üniversite ögrencilerinin, 3 ay boyunca toplam 3 bin 900 TL yemek karti bakiyesinden faydalanmalari saglanacak - Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme CEO'su Eda Uluca Özcan: - "Sodexo olarak, Yaninda Platformu ile kisa, orta ve uzun vadede toplumumuzun ihtiyaçlarina yönelik çözümler sunmaya ve dayanismanin bir parçasi olmaya devam edec

Sodexo ve Ihtiyaç Haritasi, "Yaninda Platformu"nu faaliyete geçirdiMehmet Kadir Kilinç- Platforma basvuran, ailesi ya da kendisi deprem bölgesindeki 11 ilde ikamet eden üniversite ögrencilerinin, 3 ay boyunca toplam 3 bin 900 TL yemek karti bakiyesinden faydalanmalari saglanacak
- Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme CEO'su Eda Uluca Özcan:
- "Sodexo olarak, Yaninda Platformu ile kisa, orta ve uzun vadede toplumumuzun ihtiyaçlarina yönelik çözümler sunmaya ve dayanismanin bir parçasi olmaya devam edec

ISTANBUL (AA) - Sodexo ve Ihtiyaç Haritasi, 11 ili etkileyen Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan "Yaninda Platformu"nu hayata geçirdi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, tüm ekosisteminin gücünü iyilik amaci ile bir araya getirmek üzere Ihtiyaç Haritasi ile birlikte temellerini attigi "Yaninda Platformu"nun ilk projesinde, depremden etkilenen ögrencilerin yemek ve gida erisimi için bir farkindalik yaratmayi ve dayanisma baslatmayi hedefliyor.

Ihtiyaç Haritasi araciligiyla "Yaninda Platformu"na basvuran, ailesi ya da kendisi deprem bölgesindeki 11 ilde ikamet eden üniversite ögrencilerinin, 3 ay boyunca toplam 3 bin 900 TL yemek karti bakiyesinden faydalanmalari saglanacak.

Açiklamada görüslerine yer verilen Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Üst Yöneticisi (CEO) Eda Uluca Özcan, Sodexo olarak, depremin yarattigi aciyi hafifletmek için imkanlarini ve kurumsal yetkinliklerini seferber ettiklerini belirterek, sözlerini söyle sürdürdü:

"Yasanan büyük deprem felaketi nedeniyle hepimizin yüregi aciyor. Önümüzdeki uzun yolculugun ilk adimi olarak, ülkemizin kalkinmasinin ve geleceginin mimari olacak gençlerimizin egitim hayatina iyi kosullarda devam etmesinin temel bir hak olduguna inaniyoruz. Bu inançla, Ihtiyaç Haritasi ile el ele vererek, depremden etkilenen üniversite ögrencilerinin gida ve yemek ihtiyacina destek olmak için mobil yemek kartlarimizdan ögrencilerimizin de faydalanmasini saglayacagiz. Böylece en güçlü kaslarimiz olan dijital ürünlerimizi sosyal bir faydaya dönüstürebilmeyi hedefliyoruz. Tüm ekosistemimizi de üniversiteli ögrencilerimizin yaninda olmak için destek olmaya davet ediyoruz. Sodexo olarak, 'Yaninda Platformu' ile kisa, orta ve uzun vadede toplumumuzun ihtiyaçlarina yönelik çözümler sunmaya ve dayanismanin bir parçasi olmaya devam edecegiz."

Ihtiyaç Haritasi Yönetim Kurulu Üyesi Esra Arslan ise yasanan deprem felaketi sonrasinda yaralari sarmak için önlerinde uzun ve zorlu bir yol oldugunu ifade ederek, birlik ve beraberlik içinde harekete geçmenin hayati önem tasidigini aktardi.

Arslan, sunlari kaydetti:

"Sadece afet zamanlarinda degil, uzun dönemde de farkindalik yaratmak çok degerli ve yaratacagimiz sosyal etkinin en önemli çiktisi. Egitimde esitlik firsatina katki saglamak ve üniversiteli gençlerimize destek olmak amaciyla gelistirdigimiz bu projede gençlere isik tutmak, destek olmak isteyen diger paydaslarimiza güvenilir bir platform yaratmak, gençlerin bu dönemde ve sonrasinda yalniz olmadiklarini bilmelerini saglamak ve iyi kosullara sahip bir gelecek için onlara yol açmanin rakamlarla ölçülemeyecek etkisi olduguna inaniyorum. Bu konuyu dert edinip, birlikte yola çikmis olmaktan mutluyuz. Birlikte verdigimiz destek ile nice mutluluk hikayesine ortak olacagimizi ümit ediyoruz."