Pasifik GYO, Istanbul'daki Next Level projelerinde ön satislara basladiUgur Aslanhan- Pasifik GYO Yönetim Kurulu Baskani Fatih Erdogan:- " Levent'te hayata geçecek Next Level Istanbul ile Göktürk'teki Next Level Kemer ve Next Level Country projelerinin insaat çalismalari basladi ve büyük bir hizla devam ediyor"- "Istanbullularin Next Level projelerine ilgisi bugüne kadar yaptigimiz isin dogrulugunu bize bir kez daha gösterdi. Ön satislara basladik ve çok yogun ön talep aldik"

Pasifik GYO, Istanbul'daki Next Level projelerinde ön satislara basladiUgur Aslanhan- Pasifik GYO Yönetim Kurulu Baskani Fatih Erdogan:- " Levent'te hayata geçecek Next Level Istanbul ile Göktürk'teki Next Level Kemer ve Next Level Country projelerinin insaat çalismalari basladi ve büyük bir hizla devam ediyor"- "Istanbullularin Next Level projelerine ilgisi bugüne kadar yaptigimiz isin dogrulugunu bize bir kez daha gösterdi. Ön satislara basladik ve çok yogun ön talep aldik"

ISTANBUL (AA) - Pasifik Gayrimenkul Yatirim Ortakligi (GYO) Istanbul'daki üç Next Level projesinde satislara basladi.

Sirketin yeni projelerine iliskin bilgilendirme toplantisi Levent'te hayata geçecek Next Level Istanbul projesinin satis ofisinde gerçeklestirildi.

Toplantida konusan Pasifik GYO Yönetim Kurulu Baskani Fatih Erdogan, sehri degistiren, hayati farklilastiran ve sehircilik kavramina yeni açilar katan bir anlayisla proje ürettiklerini belirterek, insanin kendini ifade etme yöntemlerinden biri olan tasarimin, Pasifik için vazgeçilmez bir unsur oldugunu söyledi.

Tasarimi sadece kagit üzerindeki çizimler olarak görmediklerini, tasarimin hayatin her alanina yansiyan bir üretim biçimi ve bir yasam estetigi oldugunu kaydeden Erdogan, sözlerini söyle sürdürdü:

"Simdiye kadar yaptiklarimizdan gurur, yapacaklarimiz için ise heyecan duyuyoruz. Istanbul'daki üç projemizi de bu heyecanla gerçeklestiriyoruz. Levent'te hayata geçecek Next Level Istanbul ile Göktürk'teki Next Level Kemer ve Next Level Country projelerinin insaat çalismalari basladi ve büyük bir hizla devam ediyor. Istanbullularin Next Level projelerine ilgisi bugüne kadar yaptigimiz isin dogrulugunu bize bir kez daha gösterdi. Ön satislara basladik ve çok yogun ön talep aldik. Projelerimizi 3 yilda teslim etmeyi planliyoruz"

Erdogan, metrekare satis fiyatlarinin Next Level Istanbul'da 200 bin liradan, Next Level Country'de 150 bin liradan, Next Level Kemer'de ise 100 bin liradan basladigini belirterek, üç projenin bugünkü güncel degerinin 20 milyar liranin üzerinde oldugunu söyledi.

Projelerin lansmanlarini sonbaharda yapacaklarini kaydeden Erdogan, ön satista alicilara çesitli avantajlar sunduklarinin altini çizdi.

- Next Level Istanbul 161 konuttan olusuyor

Fatih Erdogan, Istanbul'un en merkezi, en güzel ve en degerli yerinde, Levent'in Etiler girisinde yükselen Next Level Istanbul'un dogayla uyumlu ve insan yasamini odagina alan yenilikçi bir deneyim sunacagini belirterek, Next Level çizgisiyle lüksü yeniden tanimlayan bir prestij sembolü hayata geçirdiklerini anlatti.

Next Level Istanbul'un en üst katlarda dahi villa hissi verdigini dile getiren Erdogan, genis teras, balkon ya da bahçe alternatiflerinin bulundugu 161 konut ve 44 ofisten olustugunu söyledi.

Erdogan, sosyal yasam alanlariyla yasami zenginlestiren özelliklerin de yer aldigi projenin sehrin tam ortasinda dikey orman konseptli mimarisiyle öne çikacagini kaydederek, su bilgileri verdi:

"85 ile 545 metrekare arasinda degisen Villa Evler, Teras Evler, Manzara Evler ve Loft Evler olmak üzere dört bölümden olusan konutlarimizda, her bir bölüm için ayri iç mimari konsept sunuyoruz. Bunlar villa evlerde orman konsepti, teras evlerde günes konsepti, manzara evlerde bogaz konsepti, loft evlerde ise toprak konsepti. Her bir iç mimari konsept malzeme ve renk detaylarindaki farklilikla ilgili bölümlerdeki konutlarin yasam bütünlügünü tamamliyor."

- "Next Level Kemer ve Next Level Country yogun ilgiyle karsilasti"

Pasifik GYO Yönetim Kurulu Baskani Fatih Erdogan Next Level Kemer ve Next Level Country'nin insaatlarinin da basladigini belirterek, doga içinde tüm mimari detaylari ve sosyal olanaklari iyi düsünülmüs her iki projenin de Istanbullularin yogun ilgisiyle karsilastigini söyledi.

Ana çevre yollarinin kesisiminde sehrin aktif yasamina çok yakin olan bölgenin, Istanbul Havalimani-Gayrettepe Metro Hatti ile birlikte kolay ulasilabilir bir lokasyon olarak öne çiktigina deginen Erdogan, su açiklamalarda bulundu:

"Next Level Kemer projemiz havalimani yolu üzerindeki Kemer Country girisinin hemen baslangicinda olmasiyla sakinlerimizin trafige takilmadan evine ulasmasina olanak taniyor. Projemiz, Bahçesehir Üniversitesi kampüsünün yani sira pek çok prestijli kolejin bulundugu bölgede yer almasiyla özellikle çocuklu aileler için önemli bir avantaj sagliyor. Kendi içinde sosyallesme alanlari bulunan Next Level Kemer, doga yürüyüsleri ve yesil alanlara yakin konumuyla da fark yaratiyor."

Erdogan, 80 metrekare ile 336 metrekare arasinda degisen 274 konuttan olusan Next Level Kemer'in bahçeli, terasli, balkonlu az katli bloklar olarak tasarlandigini belirterek, "Projenin tam ortasinda tüm siteyi bulusturan avlu konseptinin güçlendirdigi komsuluk iliskileri ve canlilik ana çikis noktamiz oldu. 'Hayat' olarak adlandirdigimiz bu alanda sosyal tesisin, oturma ve dinlenme alanlarinin yer aldigi, çocuklar için dogal malzemelerle hazirlanan oyun parklari, göletler ve özel peyzajlar ile zenginlesen bir meydan yer aliyor." seklinde konustu.

Next Level Country'de doga basrolde oldugu bir yasam tarzi sunduguna dikkati çeken Fatih Erdogan, Next Level Country'nin doganin basrolde oldugu bir yasam tarzi sundugunu kaydederek, su degerlendirmelerde bulundu:

"Huzurlu, sakin, dogal yasam ögeleri bulunan bahçeli, terasli, verandali az katli bloklardan olusan projemiz, yüksek tavanlari ve iç mekanla dis mekani birlestiren boydan boya cam tasarimi ile dikkat çekiyor. Evlerimiz bir taraftan kendi içinde ve yasamin gizliligine olan saygisiyla kapali mimari ögeleri tasirken, diger taraftan da disariya açilan, dogayla yasamin canliligiyla bulusan teraslari, bahçeleri ve balkonlariyla özgür alanlar sunuyor. Toplam 158 adet bagimsiz bölümün yer aldigi projede 1+1'den 5,5+2'ye kadar seçenekler bulunuyor.

Proje içerisinde 1+1'den 3+1'e kadar degisen daire seçenekleri ile dinamik yasam sunan rezidans blogu ve 5 bin metrekarelik ticari alaniyla da Kemer ve Göktürk bölgesinin yeni çekim merkezi ve sosyallesme alani olmayi hedefliyor."