Papara, online saglik danismanligi araciligi sunan ilk elektronik para sirketi olduYunus Türk- Papara, "Ferdi Kaza Sigortasi", "Tamamlayici Saglik" ve "Deprem Sigortasi" gibi ürünlerini devreye almayi planliyor

Papara, online saglik danismanligi araciligi sunan ilk elektronik para sirketi olduYunus Türk- Papara, "Ferdi Kaza Sigortasi", "Tamamlayici Saglik" ve "Deprem Sigortasi" gibi ürünlerini devreye almayi planliyor

ISTANBUL (AA) - "Doktorum Cebimde" ürünüyle Papara, online saglik danismanligi hizmeti araciligi sunmaya baslayan ilk elektronik para sirketi oldu.

Papara açiklamasina göre, 2016'dan bu yana para transferi, ödeme, birikim gibi finansal süreçlere teknolojinin gücüyle yenilikçi çözümler gelistiren ve 2022'den bu yana sigorta araciligi da yapan finansal teknoloji sirketi Papara, sigorta ürünlerine bir yenisini ekledi.

Doktorum Cebimde Sigortasi'ni satin alan Papara kullanicilari, pek çok farkli branstan uzman doktorla 1 yil boyunca görüntülü görüsme hakki elde ediyor.

Doktorum Cebimde Sigortasi'ni satin alan Papara kullanicilari, çocuk hastaliklari, dermatoloji, iç hastaliklari, beyin cerrahisi, göz hastaliklari, kulak burun bogaz, ortopedi, aile hekimi, genel cerrahi, onkoloji, kadin hastaliklari ve dogum gibi 14 bransta 50'ye yakin uzman doktor için 7 gün, 24 saat randevu olusturabiliyor.

Tek fiyattan sunulan ve bir yil boyunca geçerli olan sigorta ürünüyle kullanicilar, 50'ye yakin doktor arasindan seçtikleri uzmanlarla randevu tarih ve saatlerinde ücretsiz görüntülü görüsme gerçeklestirebiliyor.

Doktorum Cebimde Sigortasi'nin kapsadigi tibbi uzmanlik alanlari arasinda diyetisyen ve psikolog da yer aliyor. Kullanicilar, seçtikleri diyetisyen ve psikologla yilda 6 kez ücretsiz görüntülü görüsme gerçeklestirebiliyor. Ayrica sigorta ürünü ferdi kaza teminatlari da içeriyor.

Papara'dan kendileri için ya da baskasi için birkaç adimda Doktorum Cebimde Sigortasi satin alan Papara kullanicilari, anlasmali kuruluslarda geçerli olan ve tam kan sayimi, tam idrar testi, total kolesterol, açlik kan sekeri, EKG, tek yönlü akciger grafisi, sedimantasyon ve doktor degerlendirme süreçlerini kapsayan check-up hediyesinden yilda bir kez ücretsiz yararlanabiliyor.

Öte yandan Papara'nin harcadikça aninda nakit kazandiran Cashback programinin geçerli oldugu sigorta ürününü satin alan kullanicilar, hesapli sigorta bedelinin yüzde 5'ini aninda nakit olarak kazaniyor. Ayrica Papara kullanicilari, Doktorum Cebimde'yi kredi kartina 12 aya varan taksit seçenegiyle satin alabiliyor.

Doktorum Cebimde, 2022'de sigorta araciligi alaninda bir sirket kurarak kullanicilarina hizli, kolay, hesapli ve keyifli deneyimlerle sigorta ürünleri de sunmaya baslayan Papara'nin bu alandaki besinci ürünü olarak öne çikiyor.

Doktorum Cebimde online saglik danismanligi hizmeti araciliginin yani sira simdiye kadar "Cep Telefonu Sigortasi", "Evcil Hayvan Sigortasi", "Seyahat Saglik Sigortasi" ve "Konut Sigortasi" ürünlerini kullanicilariyla bulusturan Papara, ilerleyen süreçte "Ferdi Kaza Sigortasi", "Tamamlayici Saglik" ve "Deprem Sigortasi" gibi ürünlerini devreye almayi planliyor.