Casper, günlük 5 bin adet üretim kapasitesiyle sirketlere özel bilgisayar üretiyorHatice Senses Kurukiz- Casper COO'su Feray Karaman: - "Bireysel taleplerden binlerce toplu siparise kadar her türlü ihtiyaca uygun üretim yapabilme kapasitemiz ve ülke genelinde yayilan servis agimiz ile Türkiye'nin her yerinden sirketlere servis imkani sunuyoruz"

Casper, günlük 5 bin adet üretim kapasitesiyle sirketlere özel bilgisayar üretiyorHatice Senses Kurukiz- Casper COO'su Feray Karaman:
- "Bireysel taleplerden binlerce toplu siparise kadar her türlü ihtiyaca uygun üretim yapabilme kapasitemiz ve ülke genelinde yayilan servis agimiz ile Türkiye'nin her yerinden sirketlere servis imkani sunuyoruz"

ISTANBUL (AA) - Casper, Avrupa ve Orta Dogu'nun en büyük bilgisayar üretim tesisinde bir yilda binlerce konfigürasyon seçenegine sahip 1 milyon adet bilgisayar üretiyor.

Casper'dan yapilan açiklamaya göre, alaninda uzman mühendisleri ve çalisanlariyla kurumlarin ve kullanicilarin tüm ihtiyaçlarini karsilayan Casper, sirketlerin farkli konfigürasyon seçenekleriyle talep ettigi 5 bin bilgisayar ihtiyacini bir günde üretip ertesi gün teslim ediyor.

Kurumlar için ergonomik, islevsel ve yüksek performansli ürünler kullanarak is yasamlarini sürdürmek büyük önem tasirken birçok sirket, hizmet verdikleri sektöre uygun özellestirilebilir teknolojiler talep ediyor.

Genis ürün yelpazesi ve sinirsiz konfigürasyon seçenegiyle her talebe cevap verebilen Casper, finans sektöründen perakendeye, saglik sektöründen egitime kadar farkli pek çok is kolunda çalismalarini sürdüren sirketlere ihtiyaca göre özellestirebilecekleri kurumsal çözümler sunuyor.

Casper, üretim tesislerinde bir günde, binlerce konfigürasyon seçenegine sahip birbirinden farkli 5 bin adet bilgisayar üretim kapasitesine sahip.

Kurumsal Çözümler çatisiyla birlikte Türkiye'nin ilk 500'ünde bulunan sirketlerin yüzde 30'una hizmet veren Casper, hem maliyet hem enerji verimliligi avantaji saglayan özellestirilebilir bilgisayarlariyla tüm paydaslarinin ihtiyaç duydugu son teknoloji çözümlerle is sürekliligini sagliyor.

- "Bir günde üretiyor ertesi gün gönderiyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Casper COO'su Feray Karaman, hem farkli sektörlerin hem de kurum içerisindeki farkli departmanlarin bilgisayar ihtiyaçlarinin degisebilecegini aktararak, su degerlendirmelerde bulundu:

"Bizden yüksek adetlerde özellestirilmis masaüstü, laptop ya da mini bilgisayar isteyen sirketlerin taleplerine uygun ürünleri bir günde üretiyor ve ertesi gün kendilerine gönderiyoruz. Farkli RAM özelliklerinden depolama boyutlarina ve islemcilere kadar birçok konfigürasyonu en güncel ve yeni teknoloji bilesenleriyle uyguluyoruz. Bireysel taleplerden binlerce toplu siparise kadar her türlü ihtiyaca uygun üretim yapabilme kapasitemiz ve ülke genelinde yayilan servis agimiz ile Türkiye'nin her yerinden sirketlere servis imkani sunuyoruz."