OEDAS gönüllü çalisanlariyla bes ilde çevre temizligi yaptiGülsen Çagatay

OEDAS gönüllü çalisanlariyla bes ilde çevre temizligi yaptiGülsen Çagatay

ANKARA (AA) - Elektrik dagitim sirketi OEDAS, hizmet verdigi Afyonkarahisar, Bilecik, Eskisehir, Kütahya ve Usak'ta Türkiye Çevre Haftasi etkinlikleri kapsaminda çalisan ve gönüllülerle çevre temizligi yapti.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, bu kapsamda Afyonkarahisar'da Sinanpasa Yörükpazari, Bilecik'te Pelitözü Göleti, Eskisehir'de Kocakir, Kütahya'da Kütahya Kent Ormani, Usak'ta ise Üzeyir Yaylasi'nda çalismalar gerçeklestirildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen OEDAS Direktörü Muzaffer Yalçin, faaliyet alani olan elektrik dagitim hizmetlerinde çevreci yatirimlar yaninda, fidan dikimi ve çevre temizligine iliskin etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Sürdürülebilir bir gelecege katki sunmayi hedeflediklerini ifade eden Yalçin, sunlari kaydetti:

"OEDAS olarak daha yasanabilir bir dünya ve sürdürülebilir bir gelecege katki sunma hedefiyle çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda da faaliyet alanimiz olan elektrik dagitim hizmetlerinde çevreci yatirimlar yapmakla kalmiyor, fidan dikiminden çevre temizligine pek çok etkinlik düzenliyor veya bu tür etkinliklerde çalisanlarimizin gönüllü katilimlariyla yer aliyoruz. Bakanligimiz tarafindan düzenlenen Türkiye Çevre Haftasi etkinliklerine de temizlik çalismalari yaparak destek verdik. Hiç kuskusuz en büyük temennimiz, bu çevre temizligine gerek olmayan, her zaman temiz kalan bir dünyada yasamak. Ancak o güne kadar biz bu çalismalara destek vermeyi sürdürecegiz."