Huawei is ortaklari ile birlikte büyüyorGökhan Yildiz- Huawei Türkiye Kurumsal Is Grubu Genel Müdürü James Pan:- "Huawei, kurumsal pazarda inovasyon odakli gelisim stratejisine kararlilikla devam edecek"

Huawei is ortaklari ile birlikte büyüyorGökhan Yildiz- Huawei Türkiye Kurumsal Is Grubu Genel Müdürü James Pan:- "Huawei, kurumsal pazarda inovasyon odakli gelisim stratejisine kararlilikla devam edecek"

ISTANBUL (AA) - Huawei Türkiye Kurumsal Is Grubu, geçen ay düzenledigi Huawei Türkiye Ekosistem Is Ortaklari Zirvesi'nde, is ortaklariyla bir araya geldi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Huawei Türkiye Ekosistem Is Ortaklari Zirvesi, "Grow Together, Win Future" temasiyla Istanbul Divan Kuruçesme'de gerçeklestirildi.

Huawei'nin, 2023 kanal politikasina yönelik yenilikleri duyurdugu zirvede, daha verimli bir is ortakligi süreci için atilacak adimlar ele alindi.

Huawei ayrica, akilli ve basitlestirilmis kampüs agi çözümleri, yenilikçi veri merkezi çözümleri ve KOBI'ler için is stratejilerini içeren, yenilikçi ürün ve çözümlerini de tanitti.

Sirket yöneticileri, mobil operatörlere yönelik hizmetler ve kurumsal is ortakliklariyla Türkiye'de dijital dönüsümün temellerini atmaya devam edeceklerini vurguladi. Huawei'nin, is ortakliklarindan elde ettigi gelir, bu yil da yüzde 100 artarken, is ortaklari 1.000'den fazla sertifika almaya hak kazandi.

Huawei, bu süreçte yüzde 50 gelir artisi kaydederken, is ortaklarina 7,5 milyon dolar tutarinda indirim avantaji sagladi. Huawei Türkiye, ag çözümlerinde yüzde 70, depolama çözümlerinde ise yüzde 75 büyüme gerçeklestirdi. Sirketin sözcüleri, AR-GE Merkezi, dijital enerji ve yerel bulut hizmeti gibi diger is kollarinin gelisimine de degindi.

Dijital Enerji (Digital Power) Is Grubu, geçen yil enerji tüketiminden tasarruf etmek ve sifir karbon hedefine ulasmak için yerel ekosisteme yönelik birçok yatirim gerçeklestirdi.

Huawei'nin Yerel Bulut (CLOUD) Servisi, Türkiye'deki müsterilere düsük gecikmeli, uygun maliyetli ve güvenli bulut hizmetleri saglamak için geçen yilin sonunda devreye alindi.

Huawei, 230'dan fazla ekosistem is ortaginin katildigi etkinlikte, 2022 Üstün Is Ortagi Ödülleri'nin kazananlarini ve HCIE (Huawei Sertifikali ICT Uzmani) sertifikasi almaya hak kazanan is ortaklarini da duyurdu.

Açiklamada görüslerine yer verilen Huawei Türkiye Kurumsal Is Grubu Genel Müdürü James Pan, Huawei'nin, kurumsal pazarda inovasyon odakli gelisim stratejisine kararlilikla devam edecegini belirterek, "Farkli kullanim senaryolari ile yenilikçi teknolojileri kullanarak, is ortaklarimizla birlikte KOBI'lerin ve endüstrilerin dijitallesmesine yardimci olmayi ve sürdürülebilir kalkinmayi tesvik ederek birlikte yeni degerler yaratmayi sürdürecegiz." ifadelerini kullandi.