Milli Egitim Bakani Özer, Ordu'nun Ikizce ilçesini ziyaret ettiHayati Akçay,Eyüp Elevli

Milli Egitim Bakani Özer, Ordu'nun Ikizce ilçesini ziyaret ettiHayati Akçay,Eyüp Elevli

ORDU (AA) - Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, "Cumhurbaskanimiza minnettariz. Gerçekten son 20 yilda her alanda bu ülkenin hizmetle tanismasina vesile oldu." dedi.

Ordu'dan AK Parti milletvekili adayi olan Özer, Ikizce ilçesinde esnafi ziyaret etti.

AK Parti Ilçe Baskanligini da ziyaret eden Özer, burada yaptigi konusmada, son 10-15 gün içerisinde Ordu'ya çok önemli yatirimlari kazandirdiklari için duydugu mutlulugu dile getirdi.

Bakan Özer, bekleyen birçok projeyi hizli sekilde çözdüklerini belirterek, "Insallah bundan sonra alinan hizmetlerin kapasitesinin artirilmasina yönelik her türlü destegi verecegiz." ifadesini kullandi.

Ordu'yu çok daha iyi noktalara tasimak için ellerinden geleni yapacaklarini vurgulayan Özer, "Cumhurbaskanimiza minnettariz. Gerçekten son 20 yilda her alanda bu ülkenin hizmetle tanismasina vesile oldu. Tüm alanlarda anti demokratik uygulamalari, basörtüsü yasagindan diger alanlara kadar tüm adimlar atildi. Her geçen gün ülkemizin güçlenmesi için çaba sarf ediyor. Gece gündüz demeden, hatta sagligini bile riske atacak sekilde çalisiyor." diye konustu.

Özer, Cumhurbaskani Erdogan'in yol arkadaslari olarak vatandaslarin imkanlarini iyilestirmek için hizmetlere devam edeceklerini kaydederek, sunlari söyledi:

"Sadece seçim öncesi degil, seçim sonrasi da sik sik bir araya gelecegiz. Vatandaslarimiza verdigimiz sözlerin hepsini yerine getirecegiz. Mümkünse de bunlari seçimden önce yapacagiz. Onlari da yüzde 80 oraninda gerçeklestirdik. Milli Egitim Bakanliginin gerçeklestirme orani ise yüzde yüz."

Bundan sonra da yatirimlarin devaminin gelecegini belirten Özer, "Durmak yok, yola devam." dedi.

Bakan Özer, daha sonra Ikizce Belediyesini ziyaretinde, kendisine ilçeyle ilgili taleplerin oldugunu, bu talepleri degerlendireceklerini ifade etti.

Mesleki egitim merkezlerinin son bir yilda ülkenin çirak, kalfa ve ustalik ihtiyacini karsilama noktasinda çok büyük isler gördügüne dikkati çeken Özer, "Bir sene önce yaklasik 159 bin çirak, kalfa varken su anda 1 milyon 400 bin seviyesinde. Bu çirak kalfa içerisinde 39 bin kadinimiz egitim alirken bugün bu sayi 443 bine çikti." diye konustu.