Logo Yazilim'dan yeni müsterilerine özel ERP kampanyalariAbdulkadir Günyol- Logo Yazilim, yeni müsterilerini is süreçlerinde verimi artiracak güvenilir on-prem ve bulut tabanli ERP çözümleriyle bulusturuyor

Logo Yazilim'dan yeni müsterilerine özel ERP kampanyalariAbdulkadir Günyol- Logo Yazilim, yeni müsterilerini is süreçlerinde verimi artiracak güvenilir on-prem ve bulut tabanli ERP çözümleriyle bulusturuyor

ISTANBUL (AA) - Logo Yazilim, sundugu uçtan uca, güncel mevzuata uyumlu ve güvenli yazilim çözümleriyle isletmelerin is süreçlerini kolaylastiriyor. ???????

Logo Yazilim'dan yapilan açiklamaya göre, kurumsal kaynak planlama sistemleri (ERP) kullanan KOBI'ler verimliliklerini artirirken, is süreçlerini dijital ortamlarda daha kolay ve hizli sekilde gerçeklestiriyor.

Türkiye'de en fazla KOBI'ye ulasan sirketlerden biri olan Logo Yazilim, faaliyetleriyle ekonominin dijitallesmesine katkida bulunuyor. Müsterilerinin dijital dönüsüm yolculuklarinda güvenilir bir çözüm ortagi olma misyonuyla ürün ve çözümlerin yani sira ihtiyaç duyulan danismanlik hizmetini de sagliyor.

- E-Devlet modülleriyle alinan Logo ERP çözümlerinde firsat

Logo Yazilim, yeni müsterilerine is süreçlerinde hem on-prem hem de buluttan kullanim imkani sunan ERP çözümlerini avantajli firsatlarla sunuyor.

26 Haziran'a kadar Logo Bulut ERP'ye geçen isletmeler, e-Fatura, e-Arsiv Fatura, e-Defter ve e-Irsaliye ek özelliklerine ücretsiz sahip oluyor. Böylece 1 Temmuz itibariyla e-Fatura mükellefiyet kapsamina girecek isletmeler büyük bir avantaj elde ediyor.

On-prem çözümlerinde ise yeni müsteriler, 21 Haziran'a kadar yüzde 30'a varan özel indirime sahip oluyor.

Logo Yazilim'in çözümleri müsterilerine, güncel mevzuata uyumluluk, verimlilik artisi, zaman tasarrufu, maliyet avantaji, uçtan uca yönetim, güvenli kullanim ve kolay entegrasyon faydalari sagliyor.

Türkiye'nin her yerinden ulasilabilen yaygin is ortaklari araciligiyla Logo Yazilim güvencesiyle sunulan çözümler, web, masaüstü ve bulut seçenekleriyle her zaman her yerden kullanim imkani sunuyor.

Logo Yazilim'in yeni müsterilerine sundugu, farkli ihtiyaçlara yönelik kampanya seçenekleri için detaylar logo.com.tr'de bulunuyor.