Istanbul'da 4 evden hirsizlik yaptiklari belirlenen 2 zanli tutuklandiUgur Islamoglu

Istanbul'da 4 evden hirsizlik yaptiklari belirlenen 2 zanli tutuklandiUgur Islamoglu

ISTANBUL (AA) - Istanbul'un farkli ilçelerinde 4 eve girerek hirsizlik yaptiklari tespit edilen 2 süpheli tutuklandi.

Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekipleri, Eyüpsultan'da yasayan B.S'nin, 22 Mart'ta evinden hirsizlik yapildigi ihbari üzerine çalisma baslatti.

Yapilan incelemede, sabah erken saatlerde B.S'nin oturdugu apartmanin önüne gelen 2 süphelinin çevredekilere belli etmeden içeriye girdikleri ve evde degerli gördükleri esyalari aldiktan sonra kaçtiklari anlasildi.

Polis tarafindan incelenen güvenlik kamerasi görüntülerinde, süphelilerden birinin gözcülük yaparken digerinin apartmandan içeri girmesi, bir süre sonra da ellerinde posetle apartmandan ayrilmalari yer aldi.

Ayni 2 süphelinin 28 Mart günü de Besiktas'ta ikamet eden S.S'nin evine benzer yöntemlerle girerek hirsizlik yaptigi tespit edildi.

Kimlikleri belirlenen süpheliler Ramazan Ö. (28) ve Yusuf D. (30), Gaziosmanpasa'da Güven Timlerinin rutin kontrolleri sirasinda yakalandi.

Çok sayida suç kaydi bulunan zanlilarin, Üsküdar ve Ümraniye'de önceki tarihlerde yasanan iki evden hirsizlik olayinin da faili oldugu ortaya çikti.

Süpheliler, emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildiklari adli makamca tutuklandi.