Içisleri Bakani Soylu sahurda vatandaslarla bulustu :Mehmet Kara- "Siyasi, ekonomik, güvenlik istikrarimizi saglamaya devam edecegiz. Bu 50 gramlik oy pusulasiyla olacak"- "Amerika'nin çocugu olmayin bu ülkenin çocugu olun bir kere. Bu milletin çocugu olmak için bu milletin temel degerlerine sahip çikip LGBT gibi sapkin anlayislarla aile yapimizi ortadan kaldirmak için çaba sarf etmeyeceksiniz"

Içisleri Bakani Soylu sahurda vatandaslarla bulustu :Mehmet Kara- "Siyasi, ekonomik, güvenlik istikrarimizi saglamaya devam edecegiz. Bu 50 gramlik oy pusulasiyla olacak"- "Amerika'nin çocugu olmayin bu ülkenin çocugu olun bir kere. Bu milletin çocugu olmak için bu milletin temel degerlerine sahip çikip LGBT gibi sapkin anlayislarla aile yapimizi ortadan kaldirmak için çaba sarf etmeyeceksiniz"

ISTANBUL (AA) - Içisleri Bakani Süleyman Soylu, "14 Mayis'ta sadece ana muhalefetin ve diger muhalefetin agzi kapatilmayacak, Allah'in izniyle Amerika'nin da Avrupa'nin da bütün kötülüklerin de agzi kapanacak. 50 gramlik oy pusulalari kendilerini dünyanin en güçlüsü zannedenlere demokrasinin aslen ne oldugunu, onlarin demokrasiden bir sey anlamadigini gösterecek. "dedi.

Istanbul 2. Bölge'den AK Parti milletvekili adayi olan Soylu, seçim çalismalari kapsaminda Bahçelievler'de vatandaslar ve partililerle bulustu.

Soylu iftar sonrasi AK Parti Bahçelievler Ilçe Baskanligi ziyaretinin ardindan bir kafede vatandaslarla bulusarak bir süre sohbet etti.

Bakan Soylu burada yaptigi konusmada, Türkiye'nin 2023 için olusturulan hedeflerin önemli bir bölümüne ulasildigini, seçim sonrasinda tüm sözlerin gerçeklesecegini kaydetti.

Türkiye yüzyilinda tüm projelere daha da hiz vereceklerini söyleyen Soylu, "Türkiye'nin yapacagi çok is var. Recep Tayyip Erdogan'in Türkiye'nin yüzyili için yapacagi çok is var. Milletimizin yapacagi çok is var. Onun için 25-26 gün kaldi. Çok çalismaliyiz. Çok gayret göstermeliyiz. Milletimize 21 yildir hangi devrimleri yaptigimizi anlatmaliyiz, bu ülkede nelerin olmadigini, nelerin basarili olamazsin dediklerini, siz yapamazsiniz dediklerini. Ama geriye dogru baktigimizda dava arkadaslarimizin milletimizin iradesiyle biz yapariz Allah'in izniyle, gerçeklestiririz diyerek ortaya koydunuz. "diye konustu.

Içisleri Bakin Soylu söyle devam etti:

"Cumhuriyetin 100. yilinda 29 Ekim 2023'te bu ülkenin daglarinda bir tek terörist kalmayacaktir, kalmayacaktir, kalmayacaktir. Bugün ülkemin her tarafinda huzur, birlik ve kardeslik var çok sükür. Bunu saglamaya devam edecegiz. Siyasi, ekonomik, güvenlik istikrarimizi saglamaya devam edecegiz. Bu 50 gramlik oy pusulasiyla olacak. "

- 1 yil sonra 300 binden fazla kalici konut depremzedelerle bulusacak

Içisleri Bakani Soylu, buradaki konusmasinin ardindan sahur için Bahçelievler'de Bahçelievler Belediye Baskani Hakan Bahadir'in ev sahipliginde baska bir kafeye geçerek vatandaslarla bulustu.

Soylu, burada yaptigi konusmada milletin kalbini kazanmak için milletin degerlerine saygi gösterip korumak gerektigini belirterek, "Amerika'nin çocugu olmayin bu ülkenin çocugu olun bir kere. Bu milletin çocugu olmak için bu milletin temel degerlerine sahip çikip LGBT gibi sapkin anlayislarla aile yapimizi ortadan kaldirmak için çaba sarf etmeyeceksiniz. Bu milletin çocugu olmak için elin büyükelçisinin masasina gidip onun talimatlarini alip, onun üzerine siyaset bina etmeyeceksiniz. Bu milletin çocugu olmak için ömrünüzde bir kere 28 Subat'ta, 15 Temmuz'da yaptiginiz gibi millet düsmani olmayacaksiniz. "ifadelerini kullandi.

Içisleri Bakani Soylu, 14 Mayis seçimlerinin tarihi bir öneme sahip oldugunu belirterek söyle devam etti:

"14 Mayis'ta sadece ana muhalefetin ve diger muhalefetin agzi kapatilmayacak, Allah'in izniyle Amerika'nin da Avrupa'nin da bütün kötülüklerin de agzi kapanacak. 50 gramlik oy pusulalarin kendilerini dünyanin en güçlüsü zannedenlere demokrasinin aslen ne oldugunu, onlarin demokrasiden bir sey anlamadigini gösterecek. "

Türkiye'nin gerçeklestirdigi devrimsel projelerle kendini kanitladigini söyleyen Soylu, 2023 sonrasinda yeni ve daha güzel bir dönemin baslayacagini kaydetti.

Soylu, Türkiye'nin Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan yaptigi çalismalarla halk ve devlet olarak dünyaya örnek oldugunu belirterek, "Simdi kalici konutlar yapilmaya baslandi. Insallah önümüzdeki günlerde birkaç numunesi olacak ve insallah göreceksiniz dünyada hiçbir ülkenin yapamadigini Türkiye yapacak ve bir yil içinde Recep Tayyip Erdogan ne söylediyse yapmis ise 300 bini askin kalica konut depremzede kardeslerimizle bulusacak. "diye konustu.

Soylu konusmalarin ardindan kendi kullandigi TOGG ile birlikte ayrildi.