IZODER Yönetim Kurulu Baskanligina Emrullah Eruslu yeniden seçildiUgur Aslanhan- IZODER Yönetim Kurulu Baskani Eruslu: - "Yeni dönemde bize duyulan güvenle sektörümüzü daha da ileriye tasimak için çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz"

IZODER Yönetim Kurulu Baskanligina Emrullah Eruslu yeniden seçildiUgur Aslanhan- IZODER Yönetim Kurulu Baskani Eruslu:
- "Yeni dönemde bize duyulan güvenle sektörümüzü daha da ileriye tasimak için çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz"

ISTANBUL (AA) - Isi, Su, Ses ve Yangin Yalitimcilari Dernegi (IZODER) Yönetim Kurulu Baskani Emrullah Eruslu güven tazeledi.

Dernekten yapilan açiklamaya göre, IZODER Olagan Seçimli Genel Kurul Toplantisi üyelerin katilimiyla gerçeklestirildi.

Genel Kurul'da yapilan seçimde, önceki dönemin ortalarinda IZODER Yönetim Kurulu Baskanligi görevini devralan Eruslu, oy birligiyle yeniden göreve seçildi.

Açiklamada genel kuruldaki konusmasina yer verilen Emrullah Eruslu, 6 Subat'ta yasanan depremlerin ardindan yaptiklari yardim faaliyetlerinden bahsetti.

Deprem sonucunda bir kez daha gündeme gelen güvenli yapilasma ihtiyacina isaret eden Eruslu, "Bunun için yapi endüstrisindeki tüm disiplinlerde sektörümüzle ilgili üzerimize düsen konularda katki koymaya haziriz. Her zaman oldugu gibi bu felaket karsisinda da bir ve bütün olarak, acilarin azalmasini saglayacagiz. Bu acilarin yasanmamasi için bir seferberlik haliyle, bilimin yol göstericiliginde topyekun hareket etmeliyiz." ifadelerini kullandi.

- "Dernek çalismalarini daha ileriye tasiyacagiz"

Emrullah Eruslu, baskanligini yürüttügü 14. Dönem Yönetim Kurulu'nun yaptigi çalismalara deginerek, "Yeni dönemde Yönetim Kurulu'nun dernek çalismalarini daha da ileriye tasiyacagina yönelik inancim tamdir. Bu dönemde bize duyulan güvenle sektörümüzü daha da ileriye tasimak için çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz." degerlendirmesinde bulundu.

Türk Sanayicileri ve Is Insanlari Dernegi (TÜSIAD) Yönetim Kurulu Baskani Orhan Turan ile Türkiye Insaat Malzemesi Sanayicileri Dernegi (Türkiye IMSAD) Yönetim Kurulu Baskani Tayfun Küçükoglu'nun da katildigi Genel Kurul'da, 5,10, 20 ve 30 yilini tamamlayan IZODER üyeleri için plaket töreni gerçeklestirildi.