ING Türkiye'den globale üst düzey atamaFurkan Gençoglu- Türkiye Insan Kaynaklari Genel Müdür Yardimcisi ve Icra Kurulu Üyesi Meltem Kalender Öztürk, NG Hub organizasyonlarinin insan ve kültür ajandasina ve IK ekiplerine liderlik edecek

ING Türkiye'den globale üst düzey atamaFurkan Gençoglu- Türkiye Insan Kaynaklari Genel Müdür Yardimcisi ve Icra Kurulu Üyesi Meltem Kalender Öztürk, NG Hub organizasyonlarinin insan ve kültür ajandasina ve IK ekiplerine liderlik edecek

ISTANBUL (AA) - ING Türkiye, Türkiye Insan Kaynaklari Genel Müdür Yardimcisi ve Icra Kurulu Üyesi Meltem Kalender Öztürk'ün, 1 Agustos itibariyla lNG Hub ülkelerinden sorumlu Kidemli Insan Kaynaklari Is Ortagi olarak atandigini duyurdu.

ING Türkiye'den yapilan açiklamaya göre, Öztürk, yeni görevinde farkli ülkelerde 10 binden fazla çalisani olan lNG Hub organizasyonlarinin insan ve kültür ajandasina ve IK ekiplerine liderlik edecek.

ING'nin en iyi müsteri deneyimine ulasmasini saglama yolculugunda operasyonlarin etkin, ölçeklendirilebilir ve sürdürülebilir yönetilmesi amaciyla yapilanan lNG Hub organizasyonu, hali hazirda Polonya, Filipinler, Slovakya ve Romanya olmak üzere 4 ülkede, Risk, Analitik ve Teknoloji becerilerini kullanarak, KYC, Risk, Kurumsal ve Bireysel Bankacilik Operasyonlari ile NFR, KCT gibi ikinci seviye operasyonlari kapsayan çözümler sagliyor.

1 Agustos'a kadar mevcut görevini sürdürmeye devam edecek Meltem Öztürk, 2019'da ING Türkiye ailesine katildi. Insan Kaynaklari alaninda 25 yila yakin deneyime sahip olan Öztürk, çalisan deneyimi ve yüksek performansli takimlar yaratmak konusundaki uzmanligiyla ING Türkiye çatisi altinda inovatif, yenilikçi ve öncü insan kaynaklari uygulamalarina imza atti.

- "Öztürk'ün yeni görevi Hub yapisinin güçlenmesine katki saglayacak"

Açiklamada görüslerine yer verilen ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz, Öztürk'ün ING Türkiye ailesinin insan ve kültür stratejisine önemli katkilar saglayan bir lider oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Öztürk'ün ING grubu içinde globalde önemli bir role atanmasi bize büyük bir gurur veriyor. Öztürk'ün yeni görevinde lNG'nin stratejik hedeflerine ulasmasinda artan stratejik öneme sahip Hub yapisinin güçlenmesine önemli katkilari olacagina inaniyorum. Bu zamana kadar ING Türkiye'den globale yapilan atamalar Türkiye organizasyonumuzun bir yetenek havuzu oldugunu ve Türkiye'de yarattigimiz basari hikayesinin takdir edildigini gösteriyor. Yeni görevinden dolayi Öztürk'ü tebrik ediyor ve basarilar diliyorum."