"Hastaneyi bir tikla hastaya getiren teknoloji" ilk kez Liv Hospital'daAbdulkadir Günyol- Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri Istiroti: - "Simdiden Healthverse PanoramicWEB üzerinden yaptigimiz görüsmeler sonucunda hastalarin tercihi oldugumuzu görmek bize büyük mutluluk veriyor" - Türk Telekom Kurumsal Satis Genel Müdür Yardimcisi Mustafa Eser: - "Isletmelerin küresel rekabette öne çikmalari için dijitallesme süreçlerine katkida bulundugumuz gibi uluslararasi arenada geçerli yenilikçi fikirleri

"Hastaneyi bir tikla hastaya getiren teknoloji" ilk kez Liv Hospital'daAbdulkadir Günyol- Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri Istiroti:
- "Simdiden Healthverse PanoramicWEB üzerinden yaptigimiz görüsmeler sonucunda hastalarin tercihi oldugumuzu görmek bize büyük mutluluk veriyor"
- Türk Telekom Kurumsal Satis Genel Müdür Yardimcisi Mustafa Eser:
- "Isletmelerin küresel rekabette öne çikmalari için dijitallesme süreçlerine katkida bulundugumuz gibi uluslararasi arenada geçerli yenilikçi fikirleri

ISTANBUL (AA) - Türk Telekom ve Healthverse PanoramicWEB is birligi ile tele saglik alaninda öncü teknolojiye sahip dijital platform, ilk kez Liv Hospital'da hizmete açildi.

Markadan yapilan açiklamaya göre, Healthverse PanoramicWEB platformu sayesinde hastalar, dünyanin herhangi bir yerinden hasta danismani rehberliginde hastaneyi 360 derece gezebiliyor, doktoruyla görüserek yapilacak tedavi ile ilgili bilgi sahibi olabiliyor.

Hasta danismanlari, doktorlar ve hastalari dijital bir ortamda çevrim içi olarak bir araya getiren Healthverse PanoramicWEB'de saglik çalisanlari, hastanede olmasalar dahi yazilim sayesinde hastanenin içine dijital olarak klonlanarak görevlerini yerine getirebiliyor.

- "Healthverse PanoramicWEB ile yabanci hasta oraninin iki katina çikmasini hedefliyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri Istiroti, Healthverse PanoramicWEB sayesinde hem Türkiye'nin saglik turizminde hem de Liv Hospital'in yabanci hasta oraninda bir sene içinde iki katina çikabilecegine dikkati çekerek, sunlari kaydetti:

"Biz Liv Hospital olarak, Healthverse PanoramicWEB ile hastalarimizin bire bir saglikla ilgili sorunlarini dinleyerek ve ihtiyaçlari olan tedaviyi anlatarak son teknolojik donanima sahip hastanelerimizi gösterme firsati bulduk. Böylece hastalarimiz hem onlari en iyi sekilde anladigimizi ve geldiklerinde A'dan Z'ye hangi süreçlerin onlari bekledigini uluslararasi hasta danismanlarimizdan, doktorlarimizdan birebir deneyimleyerek dinlediler ve gördüler. Bu, bize olan güveni inanilmaz destekledi. Simdiden Healthverse PanoramicWEB üzerinden yaptigimiz görüsmeler sonucunda hastalarin tercihi oldugumuzu görmek bize büyük mutluluk veriyor. Hem yurt disindan gelen hasta sayisinin artmasinin hem de tele saglik alaninda milat olusturacak bir platform olan Healthverse PanoramicWEB ile bir ilke imza atmanin gururunu yasiyoruz."

- "Saglik alaninda inovasyon ekosistemini güçlendiriyoruz"

Türk Telekom Kurumsal Satis Genel Müdür Yardimcisi Mustafa Eser de Türk Telekom olarak, herkes için erisilebilir iletisim ilkesi ve insan odakli yaklasimlariyla çözümler sunmaya devam ederken, yenilikçi dijital çözümler ile is birlikleri yaptiklarini aktardi.

Özellikle dijitallesmenin tüm is süreçlerinde daha aktif oldugu bir çagda teknolojilerini seferber ederek herkesin hayatini kolaylastirmayi amaçladiklarini belirten Eser, "Bu kapsamda isletmelerin de mevcut teknoloji altyapilarina, is yapis biçimlerine ve dijital dönüsüm ihtiyaçlarina en uygun yeni nesil teknolojileri sunuyor, donanim, servis ve danismanlik hizmetlerine kadar tek bir noktadan ve uçtan uca çözümler olusturuyoruz." ifadelerini kullandi.

Eser, isletmelerin dijital yolculuklarina destek olurken, sagliktan ulasima, enerjiden güvenlige pek çok alandaki öncü teknolojinin de destekçisi olduklarini vurgulayarak, söyle devam etti:

"Isletmelerin küresel rekabette öne çikmalari için dijitallesme süreçlerine katkida bulundugumuz gibi uluslararasi arenada geçerli yenilikçi fikirleri ve teknolojileri gelistiriyor ve destekliyoruz. Healthverse PanoramicWEB gibi alaninda önemli çalismalar gerçeklestiren girisimlerle birlikte saglik sektöründe önemli bir projenin hayata geçmesinden de mutluluk duyuyoruz."

- "Platformumuzu her geçen gün gelistirmeye devam edecegiz"

Healthverse PanoramicWEB Kurucu Ortagi Beliz Teoman Ünay da "Dijital altyapi çözüm ortagimiz Türk Telekom ile birlikte, tele saglik alaninda dijital iletisim ve pazarlamada oyunun kurallarini degistirecek yepyeni bir platform olusturduk, bu saglik sektörü için yeni bir milattir." görüsünü aktardi.

Ünay, Healthverse PanoramicWEB'in, saglik alaninda "online deneyim" tanimini yeni bir boyuta tasidigini belirterek, su degerlendirmeyi yapti:

"Gerçeklik ve sanal gerçeklik arasindaki ayrimi birbirine yaklastiran bir uygulama olarak öne çikan dijital platformumuz, Türkiye'nin saglik alandaki gücünü uluslararasi çapta pekistiriyor. Healthverse PanoramicWEB tüm özellikleriyle saglik sektöründe dijital iletisim ve pazarlama alaninda hastane-hasta iliskisini en üst düzeyde kurabilmeyi saglayan yenilikçi bir platform. Ortagim Ulas Aksan ile birlikte platformumuzu her geçen gün gelistirmeye devam edecegiz."

- Healthverse PanoramicWEB ziyaretçilerine sanal gerçeklik deneyimi

Verilen bilgiye göre, ziyaretçiler, Healthverse PanoramicWEB sayesinde diledikleri yerden VR gözlük, cep telefonu ya da bilgisayar araciligiyla 360 derece kameralarla boyutsal hale getirilmis mekani gezebiliyor, yüz yüze görüsme imkaninin da bulundugu sanal gerçekligi bir yönetici esliginde veya tek basina deneyimleyebiliyor.

Admin esliginde ziyaretlerini yapan kisiler sorularini anlik olarak sorabilirken tek baslarina yaptiklari gezilerde tüm teknolojik detaylarin yer aldigi Healthverse PanoramicWEB'in içine yerlestirilen bilgi ve videolara es zamanli olarak ulasabiliyor.

Bu sistemle düzenlenecek seminer, konferans, fuar gibi organizasyonlarla birçok katilimcinin ve sirketin masraflari azaliyor, herkes için bütçe tasarrufu saglaniyor.