Fenerbahçe, Türkiye Kupasi'nda Kayserispor'u konuk edecekMurat Kaya- Ülker Stadi'nda yapilacak çeyrek final müsabakasi, saat 20.30'da baslayacak

Fenerbahçe, Türkiye Kupasi'nda Kayserispor'u konuk edecekMurat Kaya- Ülker Stadi'nda yapilacak çeyrek final müsabakasi, saat 20.30'da baslayacak

ISTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupasi çeyrek final turunda yarin Yukatel Kayserispor'u konuk edecek.

Ülker Stadi'nda saat 20.30'da baslayacak mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda rakibi Sevilla'ya elenen ve yoluna Spor Toto Süper Lig ile Ziraat Türkiye Kupasi kulvarlarinda devam eden Fenerbahçe, çeyrek final turunda konuk edecegi Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'u eleyerek derbi maglubiyetini unutturmayi ve yari finale çikmayi hedefliyor.

- Kazanan yari finalde Sivasspor ile eslesecek

Fenerbahçe, tek maç usulüyle gerçeklesecek mücadele sonunda Kayserispor'u elemesi halinde yari finale çikacak.

Sari-lacivertliler bu turda, Kahramanmaras merkezli depremler nedeniyle ligden çekilen Gaziantep Futbol Kulübü ile eslesmesinde hükmen galip sayilarak yari finale çikan Demir Grup Sivasspor ile eslesecek.

Yari final birinci maçlari 2, 3 veya 4 Mayis tarihlerinde yapilacak. Rövans maçlari ve final müsabakasina iliskin tarihler ise daha sonra ilan edilecek.

- Fenerbahçe'de eksikler

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sari-lacivertlilerde sakatliklari bulunan Luan Peres, Lincoln Henrique, Joshua King, Michy Batshuayi ve Jayden Oosterwolde bu maçta forma giyemeyecek.