Erzurum Büyüksehir Belediyesi filosuna kattigi yaklasik 750 milyon liralik 115 araci tanittiHilmi Tunahan Karakaya

Erzurum Büyüksehir Belediyesi filosuna kattigi yaklasik 750 milyon liralik 115 araci tanittiHilmi Tunahan Karakaya

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyüksehir Belediyesi, filosuna kattigi yaklasik 750 milyon liralik 115 yeni araç için "16. Araç Filosu Tanitim Programi" düzenledi.

Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, Miting ve Etkinlik Alani'ndaki törende, hizmet konusunda kentin her noktasina çok önem verdiklerini söyledi.

Yaklasik 1,5 ay sonra da 50 aracin daha devreye sokulacagini ifade eden Sekmen, sunlari kaydetti:

"Tam 115 araci hizmete sokuyoruz. Bugünkü bedeliyle 600 ila 750 milyon lira arasinda tutuyor. Sehrimize hayirli olsun. Yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminati. Hayallerimiz çok büyük. Tabi eser üretmek herkesin isi degil. Laf üretilir ama eser üretilmez, hizmet üretilmez. Halk memnuniyetini herkes saglayamaz. Bu bir beceri, tecrübe, ask ve fedakarlik isi. Bunun için ilimizi güneyinden kuzeyine, dogusundan batisina kadar hiçbir tarafi ihmal etmeden hepsini imar edecegiz. Bu devlet ve bu sehir hepimizin sehri. Kimseyi disari birakmadan herkesi kucaklayacagiz."

Araçlarin temininde kendilerine yardimci olan firma temsilcilerine tesekkür eden Sekmen, araçlarin kente "hayirli olmasi" temennisinde bulundu.

Konusmalarin ardindan protokol tarafindan yaklasik 750 milyon liralik 115 aracin hizmete alimi için kurdele kesildi.

Erzurum Büyüksehir Belediyesi Mehteran Takimi'nin da gösteri sundugu programa, AK Parti Erzurum milletvekili adaylarinin yani sira AK Parti Il Baskani Ibrahim Küçükoglu, MHP Il Baskani Adem Yurdagül, belediye baskanlari, firma temsilcileri ve vatandaslar katildi.