Enuygun.com'dan yeni havaalani transfer hizmetiErgin Garip- Enuygun Ticaret Direktörü Orkun Özkan: - "Enuygun.com'u ziyaret eden bir tüketici, Türkiye ve dünyadaki tüm ulasim akisi içinde kendisi için en uygun seçenekleri görebiliyor. Böylece sundugumuz hizmet hem tatil severlere hem de is seyahati yapacak kurumsal gezginlere kolaylik sagliyor"

Enuygun.com'dan yeni havaalani transfer hizmetiErgin Garip- Enuygun Ticaret Direktörü Orkun Özkan:
- "Enuygun.com'u ziyaret eden bir tüketici, Türkiye ve dünyadaki tüm ulasim akisi içinde kendisi için en uygun seçenekleri görebiliyor. Böylece sundugumuz hizmet hem tatil severlere hem de is seyahati yapacak kurumsal gezginlere kolaylik sagliyor"

ISTANBUL (AA) - Enuygun.com, otel, uçak ve otobüs bileti, araç kiralama hizmetlerine havaalani transfer hizmetini de ekledi.

Enuygun.com'dan yapilan açiklamaya göre, Türkiye'nin en islek 12 havaalani için transfer saglayan Enuygun, böylece kullanicilarina 360 derece seyahat deneyimi sunma hedefini gerçeklestirdi.

Enuygun.com, kullanicilara farkli sirketlerin transfer araci alternatiflerini saniyeler içinde detaylica karsilastirip inceleme imkani sunuyor. Enuygun sayesinde konforlu bir sekilde seyahat etmek mümkün oluyor. 4-5 kisilik kalabalik bir grup veya aile olarak seyahat edilmesi durumunda, seyahat geçislerini çok daha rahat ve hesapli bir bütçeyle gerçeklestirmek mümkün oluyor.

- "Zamandan ve seyahat masraflarindan tasarruf edilebilir"

Açiklamada görüslerine yer verilen Enuygun Ticaret Direktörü Orkun Özkan, tüketici deneyimine verdikleri önem dogrultusunda seyahatin tüm asamalarinda olmayi basardiklarini ifade ederek, sunlari kaydetti:

"Enuygun.com'u ziyaret eden bir tüketici, Türkiye ve dünyadaki tüm ulasim akisi içinde kendisi için en uygun seçenekleri görebiliyor. Böylece sundugumuz hizmet hem tatil severlere hem de is seyahati yapacak kurumsal gezginlere kolaylik sagliyor. Bu ürünümüzün de eklenmesiyle artik tatil severler nasil bir tatil istedigine daha dogru karar verebilir, bütçesini düzenleyebilir, kendisine zaman kazandiracak araç kiralama ve transfer seçeneklerini de seyahat planina ekleyebilir. Tamamen kisiye özel bir tatil planini tüm seçenekleri degerlendirerek hizli biçimde olusturabilir. Is seyahatine çikacak çalisanlar için de gerek çalisanlar gerekse sirketlerin ilgili departmanlari uygun araç ve transfer hizmetini kolayca alabilir, zamandan ve seyahat masraflarindan tasarruf edebilir."