Adana'da 3 kisinin yaralandigi "park kavgasi"na iliskin baba ogul yargilanacakAbdulkerim S. B. Topaloglu

Adana'da 3 kisinin yaralandigi "park kavgasi"na iliskin baba ogul yargilanacakAbdulkerim S. B. Topaloglu

ADANA (AA) - Adana'nin merkez Seyhan ilçesinde, ev yakinina araç park etme meselesinden çikan kavgada, 3 kisiyi biçakla yaraladiklari gerekçesiyle baba ve oglu hakkinda 24 yil 6'sar aya kadar hapis istemiyle dava açildi.

Daglioglu Mahallesi'nde 3 Ekim 2022'de iki aile arasinda çikan silahli kavgada 3 kisinin biçakla yaralanmasina iliskin tutuklanan A.A. ve oglu tutuksuz M.A. hakkinda cumhuriyet savciliginca yürütülen sorusturma tamamlandi.

Savcilikça hazirlanan ve Adana 8. Agir Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, olay günü saniklarin, müstekiler C.Ç, I.Ç. ve Y.Ç'ye ait evin ziline basarak araçlarini kendilerine ait ikametin önünden kaldirmalarini istedikleri, taraflar arasinda bu nedenle tartisma çiktigi belirtildi.

Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine A.A. ve oglu M.A'nin fikir ve eylem birligi içerisinde hareket ederek ellerindeki çekiç ve biçakla müstekileri yaraladiklari anlatilan iddianamede, saniklarin "kasten öldürmeye tesebbüs" ve "silahla kasten yaralama" suçlarindan toplam 24 yil 6'sar aya kadar hapisle cezalandirilmasi talep edildi.

Iddianamedeki ifadelerinde suçlamalari kabul etmeyen saniklarin, yargilanmasina ilerleyen günlerde baslanacak.