Zeki Müren vefatinin 27. yilinda Bodrum'da sarkilarla anildiOsman URAS

Zeki Müren vefatinin 27. yilinda Bodrum'da sarkilarla anildiOsman URAS

MUGLA (AA) - Türk Sanat Müziginin unutulmaz isimlerinden Zeki Müren, ölümünün 27'nci yilinda Mugla'nin Bodrum ilçesinde verilen konserle anildi.

Sanatçinin mal varligini bagisladigi Türk Silahli Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfi ve Türk Egitim Vakfi (TEV) tarafindan Kültür ve Turizm Bakanligi, Bodrum Kaymakamligi ve Ilçe Belediyesinin katkilariyla Bodrum Antik Tiyatro'da konser düzenlendi.

Oyuncu Hakan Bilgin'in sunuculugunu yaptigi konserde, Bekir Ünlüataer sahne aldi. "Sanat Günesi" olarak anilan Zeki Müren'in hayranlari konsere ilgi gösterdi. Zeki Müren'e ait eserlerin de seslendirildigi konserde, müzikseverler sarkilara eslik etti.

Sanatçi Ünlüataer, Zeki Müren'in kendini ve eserlerini genis kitlelere sevdirdigini, sarkilardaki kelimeleri teker teker ve ne dedigi anlasilir bir dille okudugunu söyledi.

Konseri, Bodrum Kaymakami Mustafa Çit, Milas Kaymakami Mustafa Ünver Böke, Bodrum Belediye Baskan Vekili Emel Çakaloglu, TSK Mehmetçik Vakfi Genel Müdürü emekli Tuggeneral Ismail Sanli, TEV Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Sükrü Tekbas ve eski devlet bakanlarindan Imren Aykut da yer aldi.