Hepsiburada, deprem bölgesindeki saticilar için yeni desteklerini duyurduHatice Senses Kurukiz- "Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" programiyla Hepsiburada'nin teknoloji, lojistik ve pazarlama imkanlari, iki yil boyunca bölgedeki 10 bin KOBI ve esnafin yani sira 5 bin girisimci kadin ve kadin kooperatifi için seferber edilecek

Hepsiburada, deprem bölgesindeki saticilar için yeni desteklerini duyurduHatice Senses Kurukiz- "Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" programiyla Hepsiburada'nin teknoloji, lojistik ve pazarlama imkanlari, iki yil boyunca bölgedeki 10 bin KOBI ve esnafin yani sira 5 bin girisimci kadin ve kadin kooperatifi için seferber edilecek

ISTANBUL (AA) - Hepsiburada, deprem bölgesindeki üretici ve saticilarin yaralarini sarmak ve bölgede kalici istihdamin saglanmasina katki için hayata geçirdigi "Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" programini tanitti.

Hepsiburada açiklamasina göre, marka, depremzede üretici ve saticilar için bir dizi destek çalismasini devreye aldi.

"Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" programiyla Hepsiburada'nin teknoloji, lojistik ve pazarlama imkanlari, iki yil boyunca bölgedeki 10 bin KOBI ve esnafin yani sira 5 bin girisimci kadin ve kadin kooperatifi için seferber edilecek.

Deprem bölgesindeki 11 ildeki esnaf, satici ve girisimciler, operasyonlarla ilgili sorulari veya talepleri olmasi durumunda Satici Destek Hatti'na basvurabilecek.

Ayrica e-ticarete baslamak isteyen tüm esnaf ve KOBI'ler de bu hat üzerinden Hepsiburada'ya telefonla ulasabilecek. Depremzede üretici ve saticilar, 0 (850) 214 09 15 numarali Satici Destek Hatti araciligiyla platformda satis yapmalari için gerekli destegi alabilecek.

- 3 E-ticaret Ihtisas Merkezi kuruluyor

Deprem bölgesindeki üç sehirde kurulacak "E-ticaret Ihtisas Merkezleri" ile de isletmelerin ofis, stok, lojistik, pazarlama ve müsteri hizmetleri ile egitim ihtiyaçlarina cevap verilecek.

"Hepsiburada Sözü" ile alti çizilen kalkinma projesiyle deprem bölgesinde kalici refahin tesis edilmesine katkida bulunulmasi hedefleniyor. Program ile Hepsiburada, 120 bin kisinin istihdamina ve 500 bin kisinin geçimine katki saglayacak.

Sahip oldugu lojistik, ticari ve teknoloji gücüyle iki yil içinde, deprem bölgesinden Türkiye'ye ve dünyaya toplam 10 milyar TL'lik satis hacmi yaratmayi hedefleyen Hepsiburada, bölgede e-ticaret altyapisini gelistirebilmek için "E-ticaret Ihtisas Merkezleri" kurma çalismalarina basladi.

- Kadin girisimcilere ve kadin kooperatiflerine tam destek

Hepsiburada'nin 2017'den itibaren sürdürdügü Girisimci Kadinlara Teknoloji Gücü Programi kapsaminda, deprem bölgesindeki 5 bin girisimci kadina da destek verilecek.

Hepsiburada, bu yeni adimlariyla, 5 yilda 38 binin üzerinde girisimci kadina ve kadin kooperatiflerine verdigi destegi bölgede artirarak sürdürmeyi hedefliyor.

Hepsiburada "Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" Programi kapsaminda, bölgedeki 10 bin KOBI ve esnaf iki yil boyunca, Hepsiburada'nin teknoloji, ticaret, lojistik ve pazarlama imkinlariyla desteklenecek, 5 bin girisimci kadin ve kadin kooperatifleri için özel destekler verilecek, bölgedeki üç sehirde E-ticaret Ihtisas Merkezi kurulacak. Program kapsaminda Hepsiburada, 120 bin kisinin istihdamina, 500 bin kisinin geçimine katki saglayacak. Iki yil içinde bölgeden tüm Türkiye'ye ve dünyaya toplam 10 milyar TL'lik satis hacmi yaratilacak programda çocuklar, gençler ve aileler için egitim ve sosyal destekler de yer aliyor.