Tüm Dacia modellerinde 5 yil garantiTolga Yanik- 5 yil boyunca kullanicilara, garanti kapsaminda yer alan arizalar için ücretsiz orijinal Dacia yedek parçalari ile onarim ve 7x24 Dacia yol yardimi hizmeti sunuluyor

Tüm Dacia modellerinde 5 yil garantiTolga Yanik- 5 yil boyunca kullanicilara, garanti kapsaminda yer alan arizalar için ücretsiz orijinal Dacia yedek parçalari ile onarim ve 7x24 Dacia yol yardimi hizmeti sunuluyor

ISTANBUL (AA) - Mayis ayi itibariyla tüm modelleri için toplamda 5 yil garanti sunan Dacia, 3 yil üretici garantisinin yaninda 2 yil uzatilmis garantiyle risklere karsi güvence sagliyor.

Sirket açiklamasina göre, Dacia, kullanici odakli yaklasimiyla müsteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak için yeni uygulamalarini sürdürüyor.

Dacia yetkili saticilari, 3 yil üretici garantisi kapsaminda üretim ve montaj ile ilgili tüm sorunlar için ücretsiz olarak servis hizmeti sunuyor ve kullanicilar orijinal parçalarla yüksek kaliteli onarim avantajindan yararlanilabiliyor.

Üretici garantisine ek olarak Dacia, kullanicilarin araçlarini yillar boyunca güvenle kullanmalarini saglayacak 2 yil uzatilmis garanti hizmeti de sunuyor.

Bu hizmet sayesinde toplamda 5 yil boyunca, üretici garantisi kapsaminda yer alan arizalar için, aracin mekanik, elektronik ve elektrikli parçalarinin degisim ve onarim avantajindan yararlanilabiliyor.

Ayrica bu durumlarda 365 gün, 24 saat çekici hizmeti de alinabiliyor. Uzatilmis garantiyle tüm Türkiye'de Dacia profesyonellerinden garanti hizmeti alma imkani sunuluyor.

Ayrica, 2 yil uzatilmis garanti sigorta poliçesi, aracin satilmasi durumunda yeni sahibine devredilebiliyor. Bu uygulama sayesinde aracin 2. el degeri de artiyor.

Toplamda 5 yil boyunca, garanti kapsaminda yer alan arizalar için ücretsiz orijinal Dacia yedek parçalari ile onarim ve 7x24 Dacia yol yardimi hizmeti kullanicilara sunuluyor.

Üretici garantisine ek olarak sunulan 2 yil uzatilmis garanti sigorta ürünü, uzatilmis garanti sigorta poliçesi ile BNP Paribas Cardif Sigorta AS tarafindan saglaniyor (100 bin kilometre siniri içinde kalmasi durumunda). Uzatilmis garantiden yararlanmak için 0 kilometre araç satisindan itibaren periyodik olan/olmayan tüm bakim ve onarim hizmetlerinin Dacia yetkili servisleri tarafindan verilmis olmasi gerekiyor.