Sodexo, "FlexoGift" hizmetini müsterilerine sunuyorGökhan Yildiz- FlexoGift sayesinde çalisanlar, dijital hediye bakiyelerini ihtiyaçlarina göre birden fazla marka arasinda bölüstürerek kullanabiliyor

Sodexo, "FlexoGift" hizmetini müsterilerine sunuyorGökhan Yildiz- FlexoGift sayesinde çalisanlar, dijital hediye bakiyelerini ihtiyaçlarina göre birden fazla marka arasinda bölüstürerek kullanabiliyor

ISTANBUL (AA) - Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, kurumsal hediye alaninda degisen çalisan beklentisi ve sirketlerin farklilasan ihtiyaçlarina, uçtan uca dijital FlexoGift çözümü ile cevap veriyor.

Sodexo'dan yapilan açiklamaya göre, çalisanlarina bayram hediyesi vermek isteyen isverenler, kurumsal hediye platformu FlexoGift ile süreçlerini dijitallestirirken, çalisanlarina hediye seçiminde özgürlük ve esneklik sunarak kisisellestirilmis bir alisveris deneyimi sagliyor.

Platform, genis marka ve kategori yelpazesiyle çalisanlara is ve yasam dengelerini kendi ihtiyaçlarina göre yönetebilecekleri esnek, hizli ve dijital bir hediye dünyasi sunuyor.

Market, gida, giyimin yani sira teknoloji, kisisel bakim, spor, e-ticaret platformlarinda harcama yapma imkani veren FlexoGift sayesinde, çalisanlar istedikleri ürün ya da hizmeti ister online ister fiziki olarak telefonlarinda bulunan dijital cüzdan ile kolay sekilde alabiliyor.

Isverenler çalisanlarina tek bir SMS araciligiyla ulastirdigi hediye bakiyeleri ile aralarinda Boyner, Beymen Business, Opet, Etstur, Mars Sportif, A101, CarrefourSA, Hopi, Teknosa, Trendyol gibi Türkiye'nin gözde markalarinin bulundugu 20 bin noktadan özgürce alisveris yapma imkani sunuyor, FlexoGift sayesinde çalisanlar dijital hediye bakiyelerini ihtiyaçlarina göre birden fazla marka arasinda bölüstürerek kullanabiliyor.

Sodexo'nun verilerine göre, 2020 ve 2022 yillari karsilastirildiginda 2022 yilinda çalisanlarin seçme özgürlügü arttikça gida disi kategorilerde harcama tercihlerinin yaklasik 2 kat yükseldigi görülüyor.

Hediye seçme sekli çalisanlarin yas araliklarina göre de degisiklik gösteriyor. FlexoGift kurumsal dijital hediye platformunda 30 yas alti çalisanlar seçimlerini yüzde 25 oraninda gida kategorilerinden yana kullanirken, 50 yas üstü çalisanlarda bu oran yüzde 32 oluyor.

Sodexo, bu döneme özel olarak sirketlere avantajli fiyatlarla 4 paket seçenegi sunuyor. "FlexoGift Temel Gida Paketi", "FlexoGift Genis Gida Paketi", "FlexoGift Karma Paket" ve "FlexoGift Tüm Ihtiyaçlar Paketi", çalisanlara seçme özgürlügü vererek, dijital hediye çeklerinin ihtiyaçlara göre kullanilmasina imkan sagliyor.