Okul Sporlari Yildizlar Tenis Bölge Birinciligi müsabakalari, Sirnak'ta sürüyorEkrem Payan

Okul Sporlari Yildizlar Tenis Bölge Birinciligi müsabakalari, Sirnak'ta sürüyorEkrem Payan

SIRNAK (AA) - Türkiye Okul Sporlari Federasyonu tarafindan düzenlenen Yildiz Kizlar ve Erkekler Tenis Bölge Birinciligi müsabakalari, Sirnak'ta devam ediyor.

Sirnak Üniversitesi yerleskesindeki 2 kapali, 4 açik olmak üzere 6 kortta dün baslayan müsabakalar, bugün kentte etkili olan saganak nedeniyle kapali kortlarda yapiliyor.

Müsabakalara, Sirnak, Bingöl, Hakkari, Mardin, Van, Bitlis, Batman, Igdir, Mus, Siirt, Sanliurfa ve Tunceli'den 40 kiz ve 40 erkek sporcu katiliyor.

Sporculardan Hakkari Cumhuriyet Ortaokulu ögrencisi Ayas Atilgan, gazetecilere yaptigi açiklamada, iyi bir turnuva geçirdiklerini belirterek, bölge birincisi olmak istediklerini söyledi.

Atilgan, saganak dolayisiyla kapali kortlarda oynadiklarini belirterek, "Her seye ragmen güzel bir turnuva oluyor. Insallah okulumuzu en iyi sekilde temsil edip, grup birincisi olmak istiyoruz." dedi.

Yüksekova Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ögrencisi Delal Yünlü de olumsuz hava sartlarina ragmen eglenceli bir turnuva geçirdiklerini kaydetti.

Müsabakalar, yarin sona erecek.???????