Medical Point Gaziantep'te 30 Agustos coskusuAbdulkadir Günyol- Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hayrullah Kubba: - "30 Agustos Zafer Bayrami münasebetiyle büyük komutan Gazi Mustafa Kemal basta olmak üzere tüm sehitlerimizi ve ebediyete intikal etmis gazilerimizi bir kez daha rahmetle aniyor, milletimizin bu büyük bayramini sahsim ve grubum adina kutluyorum"

Medical Point Gaziantep'te 30 Agustos coskusuAbdulkadir Günyol- Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hayrullah Kubba:
- "30 Agustos Zafer Bayrami münasebetiyle büyük komutan Gazi Mustafa Kemal basta olmak üzere tüm sehitlerimizi ve ebediyete intikal etmis gazilerimizi bir kez daha rahmetle aniyor, milletimizin bu büyük bayramini sahsim ve grubum adina kutluyorum"

???????ISTANBUL (AA) - Medical Point Gaziantep Hastanesi, 30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla etkinlik düzenledi.

Hastaneden yapilan açiklamaya göre, 30 Agustos Zafer Bayrami, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde çalisanlarin ve misafirlerin katilimi ile coskulu sekilde kutlandi.

Hastanede gerçeklestirilen etkinlikte, diyaliz hemsiresi Hülya Aslan'in solo sarki performansi ile klasik gitarda sanat koordinatörü Hasan Korkmaz'in canli müzik dinletisi konser coskusuyla devam etti.

Etkinlikte ekibin sarkilarina, çalisanlarin yani sira misafirler de ay yildizli balonlarla ve bayraklarla eslik etti. Öte yandan etkinlikte hastane çalisanlari da Mustafa Kemal Atatürk imzali ay yildizli tshirtler giydi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hayrullah Kubba, "30 Agustos Zafer Bayrami münasebetiyle büyük komutan Gazi Mustafa Kemal basta olmak üzere tüm sehitlerimizi ve ebediyete intikal etmis gazilerimizi bir kez daha rahmetle aniyor, milletimizin bu büyük bayramini sahsim ve grubum adina kutluyorum." ifadelerini kullandi.

Bashekim Prof. Dr. Ekber Sahin de 30 Agustos Zafer Bayrami'ni kutlamanin sevincini yasadiklarini belirterek, solo performansindan dolayi diyaliz hemsiresi Hülya Aslan'i ve emegi geçen herkesi tebrik etti.???????