Medical Point Gaziantep'in "Egitime Devam" projesiyle 30 personel mezun olduEmirhan Yilmaz- Medical Point Gaziantep Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Ekber Sahin: - "Hastanemizde çalisan Ilkokul, ortaokul ve liseyi yarida birakan arkadaslarimizi bir üst kademeye tasimak için gerçeklestirdigimiz bir çalisma"

Medical Point Gaziantep'in "Egitime Devam" projesiyle 30 personel mezun olduEmirhan Yilmaz- Medical Point Gaziantep Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Ekber Sahin:
- "Hastanemizde çalisan Ilkokul, ortaokul ve liseyi yarida birakan arkadaslarimizi bir üst kademeye tasimak için gerçeklestirdigimiz bir çalisma"

ISTANBUL (AA) - Medical Point Gaziantep Hastanesi bünyesinde çesitli birimlerde görev alan 30 personel ortaokul egitimlerini tamamlayarak mezuniyet heyecani yasadi.

Hastaneden yapilan açiklamaya göre, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde düzenlenen mezuniyet töreni ile Medical Point ile "Egitime Devam" projesi çerçevesinde 2022-2023 egitim ve ögretim yilini basariyla tamamlayan personeller hastane yönetiminin de katilimiyla pasta keserek diplomalarini aldi.

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nin düzenledigi "Medical Point ile Egitime Devam" projesi ile egitimini ilkokul, ortaokul ve lisede yarida birakan ve devam ettirme firsati olmayan hastane personellerine egitim imkani sunmak için olusturuldu. Ilk etapta 314 kisi ile baslayan projeye ilerleyen süreçlerde hastanede yeni baslayacak olan personellerin de dahil edilmesi hedefleniyor.

- "Arkadaslarimizin hepsini tebrik ediyorum"

Açiklamada görüslerine yer verilen Medical Point Gaziantep Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Ekber Sahin, proje çerçevesinde ilk mezunlarini verdikleri için mutlu oldugunu, projenin devaminin gelecegini belirterek, "Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskanimiz Hayrullah Kubba'nin önderliginde, Insan Kaynaklari Müdürümüz ve Otelcilik Hizmetleri Müdürümüzün projesiyle gerçeklestirdigimiz bir çalismadir. Hastanemizde çalisan Ilkokul, ortaokul ve liseyi yarida birakan arkadaslarimizi bir üst kademeye tasimak için gerçeklestirdigimiz bir çalisma.

Halk Egitim Müdürlügü ile birlikte yaptik. Gururluyuz, mutluyuz bütün arkadaslarimizin hepsini tebrik ediyorum. Bu projenin devami gelecek. Yeni gelen personellerimiz de bu projeye dahil edilecek. Suan da egitimleri devam eden personellerimiz var. Önümüzdeki yil bu aylarda insallah onlarin da mezuniyetini görecegiz. Onlara da böyle bir tören düzenleyecegiz." ifadelerini kullandi.

- "Liseden de mezun olacaklar"

Medical Point Gaziantep Hastanesi Insan Kaynaklari Müdürü Murat Akalin da "Medical Point ile Egitime Devam" projesine 314 kisi ile basladiklarini ve 30 kisiyi mezun ettiklerini aktardi.

Akalin, "Projemize 314 kisi ile basladik. Ilkokul, ortaokul ve lise kayitlarimizi yaptirdik. Suan ilk mezunlarimizi veriyoruz. Insallah projemiz devam edecek. Lise ve diger bölümlerde de mezunlarimizi verecegiz. Ise yeni baslayan arkadaslarimizin 'Medical Point ile Egitime Devam Projesi' ile devam ederek tüm çalisanlarimizin hepsini hayallerine kavusturarak okullarindan mezun olmasini saglayacagiz." açiklamalarinda bulundu.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Otelcilik Hizmetleri Müdürü Meltem Karsli ise projeden dolayi personellerin mutlu ve heyecanli olduklarini ve projenin devam edecegini kaydetti.

Çok duygulandirici ve gurur verici bir proje olduguna dikkati çeken Karsli, "Arkadaslarimiz da son derece mutlular. Simdi ortaokuldan mezun oldular ama insallah liseden de mezun olacaklar ve böyle devam edecek." degerlendirmesinde bulundu.

Mezun olan personeller ise bu projenin okumak isteyen birçok insana örnek olacak bir proje oldugunu ifade ederek Medical Point Gaziantep Hastanesine tesekkür ettiler.

- "Hep okumak istiyordum"

Ilk mezun olan personellerden Suna Kocaoglan da ilkokul mezunu oldugunu ifade ederek sunlari kaydetti:

"Bu proje ile birlikte ortaokul mezunu oldum. Bunun için Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hayrullah Kubba'ya tesekkür ederim. Hep okumak istiyordum. Çocuklarima etrafimdaki arkadaslarima örnek olmak ve okumanin yasi olmadigini göstermek istiyordum."

Personellere diplomalarini Medical Point Gaziantep Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Ekber Sahin, Bashekim Yardimcisi Doç. Dr. Ataman Gönel, Hasta Bakim Hizmetleri Müdürü Sema Serpil Kiliç, Insan Kaynaklari Müdürü Murat Akalin, Otelcilik Hizmetleri Müdürü Meltem Karsli takdim etti.