Lider Galatasaray, Süper Lig'de yarin Sivasspor'u konuk edecekErcan Çakar- Sari-kirmizili takim, sahasindaki son 15 lig maçinda rakiplerine maglup olmadi

Lider Galatasaray, Süper Lig'de yarin Sivasspor'u konuk edecekErcan Çakar- Sari-kirmizili takim, sahasindaki son 15 lig maçinda rakiplerine maglup olmadi

ISTANBUL (AA) - Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasinda yarin sahasinda Demir Grup Sivasspor ile karsi karsiya gelecek.

Nef Stadi'nda oynanacak karsilasma, saat 19.00'da baslayacak.

Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadigi 32 maçta 24 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi yasadi. Topladigi 76 puanla liderlik koltugunda oturan sari-kirmizili takim, en yakin takipçileri Fenerbahçe ve Besiktas'in 5'er puan önünde bulunuyor.

Demir Grup Sivasspor ise ligde oynadigi 33 maçin 10'unu kazanirken, 7'sinde berabere kaldi ve 16'sini kaybetti. 37 puani bulunan Sivas temsilcisi, averajla 11. sirada yer aliyor.

Iki takim arasinda sezonun ilk yarisinda oynanan maçi Galatasaray 2-1 kazanmisti.

- Sahasinda 15 maçtir kaybetmiyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sahasindaki son 15 maçta rakiplerine maglup olmadi.

Bu sezon ligde Nef Stadi'ndaki tek yenilgisini 2. haftadaki Bitexen Giresunspor maçinda yasayan sari-kirmizili takim, daha sonra rakiplerini konuk ettigi 15 maçta 13 galibiyet ve 2 beraberlik aldi.

Sahasindaki son 15 maçta 36 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 14 gol gördü.

- Bes futbolcu ceza sinirinda

Galatasaray'da karsilasma öncesi 5 futbolcu sari kart ceza sinirinda bulunuyor.

Sari-kirmizili futbolcular Mauro Icardi, Kerem Aktürkoglu, Sergio Oliveira, Milot Rashica ve Fredrik Midtsjö, yarin kart görmeleri durumunda ligin 36. haftasindaki MKE Ankaragücü maçinda forma giyemeyecek.